Mobiili.fi Uskomaton yhden miehen pelisaavutus saapui App Storeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Dust: An Elysian Tail


  Dust: An Elysian Tail on fantasiatoimintapeli, jonka toteutuksesta on vastannut pääasiassa yksi mies. Tästä huolimatta peli on laajamittainen kokemus, joka on kerännyt valtavasti suitsutusta arvostelijoiden keskuudessa ja myynyt miljoonia eri pelialustoilla. Nyt peli on saatavilla myös iPhoneille ja iPadeille.

  Dust-pelin on luonut Dean Dodrill, joka on itseoppinut kuvittaja, animaattori ja pelikehittäjä. Dust onkin saanut eniten kehuja kauniista ympäristöistään, hahmoistaan ja animaatioistaan.

  [​IMG]Samalla kyseessä on kuitenkin vauhdikas, roolipelielementein maustettu toimintapeli. Dust varustaa pelaajan puhuvalla taikamiekalla ja kuljettaa hänet läpi vaihtelevien maisemien. Pelin pääosassa on muistinsa menettänyt Dust, jonka täytyy päihittää hirviöaalto toisensa perään omaa identiteettiään etsiessään.

  Alunperin Dust: An Elysian Tail julkaistiin Xbox-konsolille vuonna 2012. Sittemmin peliä on nähty lukuisilla pelialustoilla. Nyt mukaan liittyvät mobiililaitteet.

  Dustin iOS-versio lupaa pelaajille laajalti muokattavissa olevan ohjaustavan, jotta PC:llä ja pelikonsoleilla loistanut peli toimisi myös mobiilimuodossa. Lisäksi tarjolla ovat muilla alustoilla nähty visuaalinen loisto, tunteikas musiikki ja tarina, tasoloikinta, toiminta sekä neljä eri vaikeusastetta. Dodrillin mukaan pelin kääntäminen mobiililaitteelle oli vaikeinta tähän mennessä. Kehittäjä kertoo kuitenkin olevansa tyytyväinen tulokseen.

  Dust: An Elysian Tail on nyt ladattavissa Applen App Storessa hintaan 5,99 euroa. Pelin laajuuden vuoksi minimivaatimus on yhden gigatavun RAM-muistilla varustettu laite.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju