Mobiili.fi Uskoisitko? Vikojen värittämä iOS 9.3 vakaimmin toimiva versio vuosiin – päihittää myös...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen iOS 9 -käyttöjärjestelmä sai hiljattain päivityksen versioon 9.3, ja päivitys toi tullessaan paljon uusia ominaisuuksia, kuten Night Shift -tilan ja suomenkielisen Sirin, mutta päivitys nousi otsikoihin myös sen aiheuttamien ongelmien vuoksi. Ensin useat vanhemmat iOS-laitteet saattoivat jumiutua päivityksen yhteydessä ja hieman myöhemmin monet käyttäjät kärsivät kaatuvista tai jäätyvistä sovelluksista yrittäessään avata linkkejä. Näistä vioista huolimatta iOS 9.3 on ollut iOS:n vakain versio vuosiin, kertoo Apteligentin tilasto.

  Apteligent seuraa ja tilastoi mobiilikäyttöjärjestelmien vakautta, ja sen tilastojen mukaan iOS 9.3:n kaatumisaste (crash rate) maaliskuun lopulla oli 2,2 prosenttia, päihittäen niin aiemmat iOS 9:n versiot kuin iOS 8:nkin. Myös Android Marshmallow häviää uudelle iOS:lle 2,6 prosentin lukemallaan.

  [​IMG]

  Apteligentin lukema saattaa kuulostaa epäuskottavalta uutisoitujen vikojen jälkeen, mutta ne tuskin ovat vaikuttaneet merkittävästi Apteligentin tilastoon. Vanhempien laitteiden jumiutuminen päivityksen yhteydessä ei pääse tilastoja pilaamaan, jos jumiutuminen tekee laitteen käyttämisestä mahdotonta. Linkkien aiheuttamien sovellusten jäätymisten ja kaatumisten taustalla taas olivat vain tietyt kolmannen osapuolen sovellukset, joten vaiva ei koskenut kaikkia iOS-käyttäjiä. Ilmeisesti siis näitä vikoja lukuunottamatta 9.3 on toiminut hyvin.

  Apple on sittemmin julkaissut jo 9.3.1-päivityksen, joka korjaa linkkien aiheuttamat murheet.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju