Useita Radiolinjan liitymiä ?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Chilavert, 7/11/03.

 1. Chilavert

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/5/03
  Viestit:
  64
  Tykkäykset:
  0
  Nyt kun näyttää olevan tarjouksia joissa Radiolinjan avatessa saa 50 euron lahjakortin n. 3-4 kuukauden päästä avaamisesta.
  Houkuttaakin availla noita liittymiä useita "pöytälaatikkoon" jotta pääsisi sitten rahastamaan tuon 50 e useita kertoja. Esim. 4 kk kuukausimaksu ei ole kuin alle 15 euroa.
  Onko kellään kokemusta miten RL suhtautuu tähän jos liittymiä alkaa olemaan useita, milloin raja tulee vastaan jos liittymiä on esim. 5-10 kpl ?

  Toinen kysymys on että kuka tässä oikein on maksaja ? Jos firma laittaa omistaan asiakkaalle tuon 50 euroa, kuinka paljon oikein Radiolinja maksaa heille uusista liittymistä ? En oikein usko että he maksaisivat 50 e/ liittymä.
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Asiakas on loppukädessä - vaikkakin varsin epäsuorasti - maksaja. Liike tarjoaa omasta pussistaan kylkiäisen (jonka arvo siis liikkeelle voi olla jotain muuta kuin tuo 50 eur, asiakkaalle arvo on 50 eur). Kylkiäisen muodostamat kulut katetaan operaattorilta saaduilla provisioina sekä muina mahdollisina erilaisina tukina, jotka kyllä ylittävät tuon 50 eur.

  Mutta mitäpä sillä on merkitystä? Älä sinä kuluttajana turhaa ajattele yritysten hyvinvointia / kannattavuutta vaan nautiskele toki kuluttajan ominaisuudessa tarjotuista eduista. Jos liiketoiminta osoittautuu huonoksi niin yritys lopettaa tomintansa tai pyrkii muuttamaan sitä kannattavammaksi. Se on muiden huoli se.
   
 3. smrk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  1446
  Tykkäykset:
  44
  Yleensähän on raja yksi liittymä/tarjous. Operaattori maksaa huomattavan summan uusista liittymistä, luulisin että se on luokkaa 100 euroa. Tämä tosin saattaa riippua siitä, miten liittymää käytetään. Luultavasti myös se, jonka lahjakortti kyseessä on osallistuu kustanuksiin. Jos avaat paljon liittymiä operaattori saattaa pyyttää takuumaksua. Toisaalta liikekin saattaa kieltäytyä antamasta etua selvässä hyväksikäyttötapauksessa.
   

Jaa tämä viestiketju