Mobiili.fi Useat Grand Theft Auto -pelit alennuksessa – lataa ennen kuin tarjoukset loppuvat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  GTA: San Andreas


  Grand Theft Auto – eli tuttavallisemmin GTA – on eräs maailman suosituimmista ja samalla kiistanalaisimmista pelisarjoista. Pian 20-vuotiaaseen sarjaan on julkaistu lukuisia osia, joita on myyty satoja miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti. Useat sarjan peleistä on käännetty myös mobiiliversioiksi ja ne ovat nyt ostettavissa huokeaan alehintaan.

  GTA III toi aikanaan kaksiulotteisen pelisarjan 3D-maailmaan. Klassikkopeli on nyt saatavilla 2,99 euron hintaan Google Playssa ja Applen App Storessa.

  [​IMG]
  Grand Theft Auto: Vice City


  Sarjan kolmatta osaa seurasi GTA: Vice City, jossa seikkaillaan 80-luvulla Miami-tyylisissä ympäristöissä pastellisävyjen keskellä. Myös tämä peli on saatavilla 2,99 eurolla Google Playssa ja App Storessa.

  GTA: San Andreas taas loikkaa täysin eri tunnelmiin. Pelaaja päästetään Los Angelesin inspiroimiin ympäristöihin hiphop-kulttuurin ja jengisotien keskelle. Kahta jo mainittua osaa hieman uudempi peli maksaa alennuksen jälkeenkin hieman enemmän. San Andreas löytyy Google Playsta ja App Storesta hintaan 4,99 euroa.

  Suurten ja kolmiulotteisten pelien ohella Grand Theft Auto -sarja on piipahtanut Nintendo DS -käsikonsolilla. Alun perinkin kannettavaksi suunniteltu GTA: Chinatown Wars on käännetty myös Android- ja iOS-versioksi. Chinatown Warsin löydät tuttuun 2,99 euron alehintaan sekä Google Playsta että Applen App Storesta.

  Kaikki mainitut hinnat ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Mikäli joukossa on siis kauan kaipaamasi GTA-peli tai sarjaan tutustuminen kiinnostaa yleisesti, kannattaa ostopäätös tehdä pikaisesti. Muistathan kuitenkin, että nämä pelit on kielletty alle 18-vuotiailta.

  [​IMG]
  Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju