USB tethering - Sony Ericsson XPeria MiniPro sk17i

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja oikeusturva, 5/1/15.

 1. oikeusturva Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/8/05
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  3
  Asennettuani uudelleen Windows XP:n nyt ei toimi USB tethering.
  Aiemmalla kerralla tuon toiminnassa ei ollut mitään ongelmia.

  Etsittyäni aiheesta netistä löytyi kommenttia, että pitäisi asentaa:

  tetherxp.inf -tiedosto.

  En kuitenkaan muista asentaneeni mitään ylimääräistä .inf -tiedostoa miltään nettisivulta aiemmin.

  Asentuuko tuo automaattisesti, jos koneelle asentaa Sony Ericsson PC companion suoraan puhelimen pysyväismuistista datakaapelin kautta?

  Tuo Sony Ericsson XPeria MiniPro sk17i muuten osaa jakaa USB -kaapelin kautta paitsi 3G/GPRS -datayhteden, myös WiFi/WLan -yhteyden. Eli toimii tarvittaessa WLan-USB-tikun tavoin. Tämä tuli havaittua, kun tietokoneen integroidussa WLan -toiminnallisuudessa oli joku vika, eikä PC:n integroitu WLan suostunut toimimaan, niin SonyEricsson takasi toimivan yhteyden tässäkin tilanteessa.

  ps. Windows XP:n uudelleenasennuksen syy:
  Koneella oli ennestään ainoastaan Windows XP professional.
  Halusin siihen (nyt, kun XP:n tuotetuki on päättynyt) dualbuuttaus -systeemin siten, että voin käynnistyksen yhteydessä valita joko XP professional tai Windows 7 Ultimate.

  Koneen levytila ei olisi moiseen riittänyt, joten kiintolevyn vaihto isompaan, ja molempien käyttöjärjestelmien asennus tyhjälle levylle, ja lopuksi omatekoisella ohjelmalla vanhan levyn tietojen kopiointi uudelle.

  Voihan noita tietoja windowsin omalla tiedostonhallinnallakin kopioida, mutta kun kopioitavana on yli 200.000 tiedostoa, niin pulmana tuossa olisi se, että jos yhdenkin tiedoston kopiointi jostain syystä epäonnistuu, niin Windowsin oma tiedostonahllinta keskeyttää kopioinnin virheen sattuessa, jolloin jää kopioimatta ei ainoastaan tiedosto, jonka kohdalla virhe tapahtui, vaan myös kaikki seuraavatkin tiedostot.

  Omatekoisella ohjelmalla jäi kopioimatta 1 tiedosto, jonka nimessä oli asiattomia (tiedostonimessä kiellettyjä) merkkejä.


  HUOM:

  Yritin laittaa nämä tagit:
  USBTethering XPeriaMiniPro sk17i PCCompanion tetherxp.inf

  Sain virheilmoituksen siitä, etteivät oikeuteni riitä uusien tagien luomiseen, vaan on käytetävä olemassaolevia tageja.

  Ei ole aavistustakaan, mitä ovat olemassaolevat tagit, joten jätetään nuo nyt siihen tuohon yläpuolelle hakukoneiden löydettäväksi, eikä laiteta mitään tageja, kun en tiedä, missä on sallittujen tagien lista.

  Ylläpito tietysti voisi lisätä oikeuksiini tuon tagien luomisoikeuden, yllä näet, mihin olisin sitä oikeutta käyttänyt.
   

Jaa tämä viestiketju