1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

USB-liitäntäinen sim-kortin lukija..

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja ttattari, 4/3/04.

 1. ttattari

  Liittynyt:
  20/6/03
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Sattuisiko kukaan tietämään mistä ja mihin hintaan saisi ostettua usb-liitäntäisen sim-kortinlukijan? Tarkoituksena olisi kopsia puhelinmuistiotietoja edes takas korteilta toisille. Tietysti voisin mennä johonkin liikkeeseen tekemään tämän, mutta asia kiinnostaa muutenkin..
   
 2. SYS 49152 Vieras

  Tämä vastaus tulee kyllä aaaaaika myöhässä kun nyt vasta bongasin tuon kysymyksesi...sekin ihan siksi että itsekin nyt etsin uutta kortinlukijaa..tai oikeammin lukijan kanssa yhteensopivaa ohjelmistoa. Aiemmin käytössä oli Sim-surf + Towitoko Chipdrive mutta nyt tuo Towitoko alkoi temppuilemaan, ostin tuon paketin aikoinaan elisa shopitista. Nykyään tuollaista Sim-surf-Towitoko pakettia ei saa enää mistään kun elisakin on lopettanut niiden myymisen. Älykortinlukijoita (älykortti se sim-korttikin on) USB-liitäntään löytyy mm. Verkkokauppa.comista mutta nyt kysymys onkin että mistäpä löytyisi tuolle lukijalle sopiva softa...
  Nuo lukijat kyllä löytyykin henkilökortinlukija-nimikkeen alta mutta koska sekä sim-korttien että henkilökorttien lukuun käytetään samoja laitteita niin nuokin käynee asiaan.

  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=5014
  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=4039
   

Jaa tämä viestiketju