USB-liitäntäinen sim-kortin lukija..

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja ttattari, 4/3/04.

 1. ttattari

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/03
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Sattuisiko kukaan tietämään mistä ja mihin hintaan saisi ostettua usb-liitäntäisen sim-kortinlukijan? Tarkoituksena olisi kopsia puhelinmuistiotietoja edes takas korteilta toisille. Tietysti voisin mennä johonkin liikkeeseen tekemään tämän, mutta asia kiinnostaa muutenkin..
   
 2. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Tämä vastaus tulee kyllä aaaaaika myöhässä kun nyt vasta bongasin tuon kysymyksesi...sekin ihan siksi että itsekin nyt etsin uutta kortinlukijaa..tai oikeammin lukijan kanssa yhteensopivaa ohjelmistoa. Aiemmin käytössä oli Sim-surf + Towitoko Chipdrive mutta nyt tuo Towitoko alkoi temppuilemaan, ostin tuon paketin aikoinaan elisa shopitista. Nykyään tuollaista Sim-surf-Towitoko pakettia ei saa enää mistään kun elisakin on lopettanut niiden myymisen. Älykortinlukijoita (älykortti se sim-korttikin on) USB-liitäntään löytyy mm. Verkkokauppa.comista mutta nyt kysymys onkin että mistäpä löytyisi tuolle lukijalle sopiva softa...
  Nuo lukijat kyllä löytyykin henkilökortinlukija-nimikkeen alta mutta koska sekä sim-korttien että henkilökorttien lukuun käytetään samoja laitteita niin nuokin käynee asiaan.

  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=5014
  http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=4039
   

Jaa tämä viestiketju