Mobiili.fi USB-C ja laajempi katselukulma – tällainen on uusi Samsung Gear VR

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on tänään esitellyt Galaxy Note7 -puhelimen rinnalla myös uuden version sen Gear VR -virtuaalitodellisuuslaseista. Note7 käyttää perinteisen micro-USB -liitännän sijaan uudempaa USB-C -liitäntää, joten Gear VR on päivitetty USB-C -aikaan, mutta myös muita uudistuksia on tehty.

  Näkyvin muutos Gear VR:ssä on uusi väri. Aiemman vaalean sijaan uudet lasit ovat väritykseltään tummat. Ulkomuotoon ja mittoihin on tehty pieniä viilauksia. Uuden Gear VR:n mitat ovat 207,8 x 122,5 x 98,6 millimetriä ja paino 345 grammaa tyhjänä. Koko on kasvanut hieman joka suhteessa aiemmasta. Kasvaneiden ulkomittojen lisäksi Samsung on uusinut myös lasien pehmusteita, jotta lasit olisivat aiempaa mukavammat käyttää.

  [​IMG]

  Tekniikan osalta uusi Gear VR tarjoaa aiempaa 96 asteen katselukulmaa laajemman 101 asteen näkymän. Uusi Gear VR on edelleen yhteensopiva myös aiempien eri Galaxy S7- ja Galaxy S6 -mallien kanssa, ja lasien mukana toimitetaan vaihdettavat sovitekappaleet, joilla sekä uutta USB-C:tä että vanhempaa micro-USB -liitäntää käyttävät puhelimet saadaan liitettyä laseihin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju