USB Bluetooth + automaattinen yhteys

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja makketee, 3/4/03.

 1. makketee

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Tiedän että asiaan jotenkin liittyviä juttuja on todella monta mutta ei nimenomaan tähän kysymykseen ja jos niihin vanhoihin threadeihin pistäisin tämän kysymyksen niin tuskin tulisi vastauksia.


  Kännykkäni on 3650
  Täällä koulussa sain opettajalta MSI usb palikan (onkos dongle se pieni kikkara) ja pistin sen koneeseen + softat, ajurit ja pc suiten.

  Sain kyllä toimimaan pc suiten ja siirrettyä tiedostoita ym. mutta ei saatu millään toimimaan automaattista yhteyden avaamista, elikkä opettaja sanoi että sen pitäisi toimia niin että pc:stä yhteys auki ja kun kännykästä pistää bt:n auki niin automaattisesti pitäisi yhteyden muodostua, näin ei kuitenkaan käy.

  Välillä on myös ongelmia muodostaa yleensäkään yhteyttä ja valittaa jotain com0:sta vaikkakin se käyttää com4 ja com3 portteja.

  SIIS jos nyt haluan kotiin toimivan bluetooth laitteen, mahdollisesti usb kikkulan (dongle) jolla toimii mainiosti pc suite ja automaattinen yhteyden muodostaminen ja virkoaminen niin MIKÄ merkki ja malli olisi kannattava ostos jos edullisesti ostaa?

  Mistä kaupoista noita edullisia blue tootheja saa?

  Olisiko Epoxin palikka sellainen toimiva?

  Kiitos jo etukäteen
   
 2. Andreas

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  508
  Tykkäykset:
  0
  En tiedä yhtään laitetta jossa tämä tapahtuisi automaattisesti. Tämä automaattinen yhdistyminenhän oli yksi näitä käyttäjäskenaarioita, joita käytettiin BT:n esittelyissä.

  Se mitä sun täytyy tehdä on avata PC:llä esim. sarjaporttiyhteys puhelimeen, jolloin synkkaussofta avaa yhteyden, ja voit sitten joko automaattisesti tai manuaalisesti synkronoida tietoja ja siirtää tiedostoja edes takaisin.
   
 3. jenqvist

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  Pitääkö tämä vielä paikkansa? Olisi kiva, jos aina, kun puhelin on "in-range", se automaattisesti synkkaisi kalenterin. Nyt pitää tuplaklikata "Bluetooth Serial Port", jonka jälkeen yhteys muodostuu, ja PC-Suiten "On Connection" taski herää.

  Vinkkejä otetaan vastaan...
   
 4. arra

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/03
  Viestit:
  90
  Tykkäykset:
  0
 5. TDAX

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Onkohan tuohon mitään yksinkertaisempaa tapaa, kun tuollainen säätäminen? Joku kaveri täällä taisi sanoa että ainakin EpoXin donglessa ajureiden asetuksissa olisi valmiina tuollainen asetus? Pitääkö paikkaansa?

  Itsellä ei siis ole vielä BT-palikkaa, mutta haluaisin tietää onko tuo mahdollista jotenkin yksinkertaisemmin.
   
 6. zonem

  zonem Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/02
  Viestit:
  1952
  Tykkäykset:
  0
  Käsittääkseni melkein kaikissa BT-palikoissa on Widcommin ajurit.
   
 7. TDAX

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Juu, niin taitaa olla.

  Nyt sain itsekin BT-palikan, mutta edelleenkään ei ole tietoa mitenkä saisi toimimaan homman niin, että yhdistäminen tapahtuisi heti puhelimen tultua kantaman sisälle. Eli onko se edes mahdollista? Puhelimen puoleltahan se automaattinen tunnistaminen on koko ajan päällä, mutta koneen osalta ei ole ihan sama, vaan pitää aina manuaalisesti pistää BT serial port toimintaan. Neuvoja kiitos.
   

Jaa tämä viestiketju