Usain Boltin nimenmuutos, Pivo-sovellus Nokia 3310:een – huomasitko jo nämä ja muut...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Aprillipäivä on jälleen täällä, ja internet on taas pullollaan kaikenlaista hassuttelua. Myös teknologia- ja mobiilialalta löytyy kaikkea nokkelaa. Moi Mobiili esimerkiksi ilmoitti Facebookissa uudistavansa brändäyksensä lähestyvän 1-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, ja on jatkossa Moin sijaan Hej. Samalla asiakkaiden toivomuksesta liittymähintoja nostetaan.


Wolt puolestaan ilmoitti tehneensä peräti viiden miljoonan euron sponsorisopimuksen maailman nopeimman pikajuoksijan kanssa. Sopimuksen myötä Usain Bolt muuttaa nimekseen Usain Wolt. Samassa yhteydessä Wolt lopettaa ruoan kuljettamisen tilaajille, koska sponsorisopimuksen jälkeen ei jäänyt enää rahaa muuhun toimintaan.


OP taasen esitteli OP Sirun, ihon alle asentuvan sirun, jolla voi esimerkiksi hoitaa lähimaksun yksinkertaisesti fist bumpilla myyjän kanssa.


Taas uutta ja jännää! Me teemme maksamisesta entistä helpompaa – asennuta oma OP Siru! pic.twitter.com/YIX2oWDQPU

— OP (@OP_Ryhma) April 1, 2017


OP-Pohjolan Pivo taas kertoi, että Pivo-sovellus saapuu alkuperäiselle Nokia 3310 -puhelimelle.


Loistouutisia peruspuhelimien ja nostalgian ystäville: Pivo saatavilla nyt myös #Nokia3310-puhelimiin! Lataa omasi logokaupasta. #uutuus pic.twitter.com/C5sIbty8pI

— Pivo (@Pivo) April 1, 2017


Maailmalla puolestaan Google esimerkiksi esitteli älykkäästä Home-virtuaaliavustajasta kehitetyn Gnome-pihatonttuversion. Gnome on hieman sosiaalisilta kyvyiltään rajoittunut virtuaaliavustaja, joka tarjoaa esimerkiksi tietoa pihanhoidosta ja auttaa ulkoaskareissa.


Lisäksi Google esitteli ”Haptic Helpersit”, apulaiset, jotka erilaisten apuvälineiden kanssa tekevät virtuaalitodellisuudesta todellisemman tuntuisen.


Googlen ideoima on myös Google Wind, Alankomaissa toteutettava projekti, joka muuttaa tuulimyllyt puhaltamaan pois huonot säät.


Google Mapsissa on myös nyt ”Lisää kolikko” -painike, joka muuttaa karttanäkymän Ms. Pac-Man-tyyppiseksi ja käyttäjä pääsee myös pelaamaan kartalla.

Netflix puolestaan mainosti Netflix Liveä, 24 tunnin suoraa lähetystä, jossa näyttelijä Will Arnett istuu yksin huoneessa ja katsoo ja kommentoi sekalaisia videoita. Käytännössä kyseessä on vajaan tunnin mittainen ohjelma.


Edellä lueteltujen lisäksi on toki esimeriksi OnePlussan Dash Charge -pikalatausta mainostanut Dash Energy -energiajuoma, jota jopa jaettiin rajoitettu erä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom