Mobiili.fi Unohda pahvi ja VR – Googlelta muovinen ”todellisen todellisuuden” päähine

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Cardboard Plastic


  VR- ja AR-teknologiat ovat tänä vuonna enemmän tapetilla kuin koskaan. Vasta julkaistu Oculus Rift on avannut pelin, johon monet muut VR-tuotteen liittyvät myöhemmin tänä vuonna. Samalla Google Cardboard on tarjonnut jo hyvän tovin halvan tavan kokea virtuaalitodellisuuksia. Nyt hakukonejätti on kuitenkin myöntänyt, ettei virtuaalitodellisuus pärjää tosimaailmalle.

  [​IMG]Google on nyt esitellyt uuden tuotteen Cardboard-lasien rinnalle. Google Cardboard Plastic on yhtiön mukaan maailman ensimmäinen todellisen todellisuuden silmikko.

  Cardboard Plastic retostelee muun muassa 360 asteen tilaäänillä, 20/20-näkötarkkuudella ja todentuntuisilla kosketusominaisuuksilla. Kaikki tämä mahdollistetaan avoimella, kirkkaasta muovista valmistetulla rakenteella, joka antaa tilaa tosielämän näkymille, äänille ja tuoksuille.

  Materiaaliensa ansiosta Cardboard Plastic on kevyt ja vedenkestävä eikä tarvitse virtaa tai johtoja. Mitä luulet, onko tässä VR-lasien voittaja? Vai voiko Plastic-laseihin olla jonkinlainen koira haudattuna?

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju