Mobiili.fi Unohda keskisormi-emoji – tässä tulevat alastomat saunojat ja Nokia 3310

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Esimerkkejä Suomen omista emoji-kuvista


  Emojit valtaavat nopeaan tahtiin pikaviestintäämme. Tarjolla on alustasta riippuen vaihtoehtoja ihmisilmeistä aina keskisormiin ja kakkakikkareisiin asti. Nyt joukkoon saapuvat Suomen omat emojit, joiden teemoissa nähdään muun muassa saunaa ja metallimusiikkia.

  Ulkoministeriö kertoi tänään, että Suomi julkaisee ensimmäisenä maana maailmassa omat emojinsa. Suomi-emojien kerrotaan kuvaavan suomalaisia tunteita. Esimerkkikuvassa on nähtävissä saunova nainen ja mies, pitkätukkainen hevimies sekä kestävyyden uudelle asteelle vienyt Nokia 3310.

  Emojit paljastetaan verkossa joulukalenterin muodossa. Joulukuun jokaisena päivänä kalenterista paljastuu yksi suomalaisuutta kuvaava emoji. Yleisten teemojen ohella kuviin luvataan tunnettuja suomalaisia henkilöitä.

  Kalenterin lisäksi emojit saapuvat sovelluskauppoihin. Yhteensä yli 30 emojin kokoelma tulee ladattavaksi 1. joulukuuta, eli joulukalenterin aloituspäivänä. ”Erityisesti nuorten käyttämät emojit ovat mullistaneet viestintää samaan tapaan kuin tekstiviestin keksiminen”, ulkoministeriön maakuvayksikön päällikkö Petra Theman kertoo ja jatkaa: ”Suomi-emojit tehdään pilke silmäkulmassa, mutta toivottavasti ne avaavat muulle maailmalle erityispiirteidemme lisäksi myös vähän vahvuuksiamme.”

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju