MobiiliBlogi Unboxaus: 10 000mAh akulla varustettu Oukitel K10000 -älypuhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2112
  Tykkäykset:
  4
  En yleensä tee unboxaus-videoita, enkä yleensä ota testiin niin sanottuja kiinaihmeitä, sillä ne kiinnostavat niin pientä ryhmää. Tällä kertaa oli pakko tehdä poikkeus molempien suhteen, kun dealextreme tarjosi testiin Oukitel K10000 -puhelinta. Miksi sitten päätin kyseisen laitteen ottaa testiin? Siihen on yksi merkittävä syy ja se on akku. Puhelimessa on nimittäin 10 000mAh:n akku, jolla voi ladata myös muita laitteita.

  Valmistaja lupaa puhelimelleen jopa 10-15 päivän akkukeston. Tähän en osaa sanoa vielä mitään, sillä sain luurin tänään postista ja nyt yritän ladata massiivisen akun täyteen, jonka pitäisi kestää pikalatauksella 3,5 tuntia.

  Metallirunkoinen K10000 on erittäin jämäkkä ja todella painava. Se painaa nimittäin 323,8 grammaa. Se on nykyaikaiselle älypuhelimelle todella paljon ja saakin nähdä, vaivaako puhelin normaalissa käytössä housujen taskuissa.

  Oukitel K10000:n ominaisuuksiin kuuluvat 5,5 tuuman 1280 x 720 IPS-pikselin kosketusnäyttö, MediaTekin neliydinsuoritin, kaksi gigatavua käyttömuistia, 16 gigatavua tallennustilaa, kahdeksan megapikselin takakamera, viiden megapikselin etukamera, WiFi (ilmeisesti ei tukea uusimmille taajuuksille, koska ei löytänyt kotiverkkoa), Bluetooth, GPS ja FM-radio. Puhelimessa on SIM-telakka, joka tukee kahta micro-SIM-korttia tai yhtä microSD-muistikorttia ja yhtä SIM-korttia. Pakettiin kuuluvat myös 4G-yhteydet tuella suomalaisille taajuuksille 800/1800/2600mhz. Käyttöjärjestelmänä on Android 5.1 Lollipop.

  Dealextreme myy puhelinta tällä hetkellä 172,15 euron hintaan. Katso alta, mitä kaikkea laatikosta puhelimen lisäksi löytyy.

  Yritän saada puhelimesta juttua jossain vaiheessa blogiin/YouTubeen. Tulen luonnollisesti keskittymään lähinnä laitteen akkukestoon, koska se on laitteen selkeä myyntivaltti. Toki mainitsen muistakin hyvistä puolista sekä huonoista, jos ja kun niitä eteen tulee.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju