• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Umi plus 32 gb

Tila
Ei auki vastauksille.

marcoolio76

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
154   0   0
Liittynyt
2.6.2013
Viestit
366
Reaktiopisteet
17
Puhelinmalli
Jaaha =)
Takuu
ei
Kuitti
ei
Väri
Kulta
Tallennustila
32
Kunto
Ihan hyvä, käytönjälkiä toki on
Vaihto
Juuri näin..vaihto johonkin
Hintapyyntö
120
Sijainti
Kempele
Toimitustavat
Nouto, posti
Myyjän nimi
Marko
Myyjän sähköposti
yvllä
Myyjän puhelinnumero
yvllä
Vaihdetaan kamppeita corydalics in kanssa =)Myytävänä tai vaihdettavana tältä foorumilta ostettu Umi
Puhelin on syyskuun lopussa ostettu Plus, laadukkailla merkki osilla rakennettu peruspuhelin.
Pieniä jälkiä on mutta näyttö on ehjä ja puhelin muuten täysin toimivassa kunnossa.
Android N (7) päivittynyt. Toimii hyvin.

Linkistä lisätietoa jotka suosittelen katsomaan:
Plus - Overview - UMi Smartphone

Tässä linkki edellisen omistajan ilmoon ja kuviin =)
Hyväksi niitä käyttää hän =)

Myyty - Umi Plus 32GB

T:Marko, Kempele
Yvllä tavoittaa
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom