Mobiili.fi Ulkopuolinen kehittäjä siirsi Pokémon GO:n Windows-puhelimille – tältä projekti näyttää nyt

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Supersuosittu Pokémon GO on saatavilla vain Androidille sekä Applen iPhonelle, mutta epätoivo sen saamiseksi myös Windows-puhelimille on suuri.

  Lähemmäs 100 000 nimeä on vaatinut pelin kehittäjää Nianticia tuomaan pelin myös Windowsille, mutta kovin todennäköiseltä tämän toteutuminen ei näytä – Microsoftin tuen rohkaisevista kommenteistakaan huolimatta.

  Nyt ST-Apps-nimellä kulkeva ulkopuolinen kehittäjä on kuitenkin jo esitellyt erittäin varhaista versiota Pokémon GOsta siirrettynä toimimaan Windows-puhelimessa. Kehitystyöstä on kertonut MSPoweruser.

  Esitelty versio Pokémon GOsta ei sillä pelin AR-tilaa, joka sijoittaa pokémonit tosimaailmaan kameran linssin läpi, mutta pokémonien nappaaminen kuitenkin onnistuu – ja ihan vain painamalla, kuten oheinen GIF-kuva kertoo.

  Peliä kehittäjä ei aio tuoda saataville toistaiseksi, eikä liikaa kannata muutenkaan innostua: toteutuksessa hyödynnetään salaamatonta yhteyttä Nianticin palvelimille, ja mikäli tämä mahdollisuus suljettaisiin ja palvelimet vaatisivat suojattua yhteyttä, lakkaisi Windowsille kokoon kasattu peliversio heti toimimasta. Lisäksi kehittäjää huolestuttavat lakitekniset asiat, minkä lisäksi hän on myös kiireinen muiden projektien kanssa.

  Jos yhteys Nianticin palvelimille pysyy toiminnassa, kehittäjä harkitsee julkaisevansa pelin avoimena lähdekoodina elokuussa.

  Nianticia itseään Windows-puhelinten tukeminen tuskin paljoa kiinnostaa, kuten ei Snapchatiakaan. Kyseessä on sovelluskehittäjien näkökulmasta kuoleva alusta, jonka käyttäjämäärät pienenevät jatkuvasti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju