Mobiili.fi Uberin taustatarkistukset eivät riittäneet – kuskeiksi pääsi laaja joukko rikollisia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Uberin taustatarkistusmenetelmissä vaikuttaa olevan parantamisen varaa. Tätä mieltä ovat erityisesti San Fransiscon ja Los Angelesin alueiden syyttäjät, jotka löysivät lukuisilta Uber-kuskeilta vakavia rikosrekistereitä.

  Yhdysvalloissa on tunnistettu ainakin 25 rikollista tai ajokortitonta kuskia, jotka tekevät töitä Uberille. Joukon rikosrekistereistä löytyy kaikkea ampumarikoksista seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja identiteettivarkauksiin. Yksilöt tunnistettiin osana Uber-vastaisen lakihaasteen tutkimuksia.

  Re/coden mukaan Uber on tehnyt parhaansa poistaakseen kyseisiltä yksilöiltä kuskioikeudet syyttäjien tarjoamien tietojen perusteella. ”Tarvitsemme kuitenkin vielä lisätietoa muutamista tapauksista, jotta voimme paikantaa kyseiset tilit”, kertoo Uberin tiedottaja.

  Kuljetuspalvelun polulla on ollut aiemminkin runsaasti lainopillisia ongelmia ja huonoa julkisuutta. Yhtiö on kärsinyt muun muassa oletetuista raiskaustapauksista, jotka johtivat paniikkinappulan lisäämiseen sovellukseen.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju