Mobiili.fi Uber julkaisi ruokasovelluksen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Suomessakin toimiva Uber tunnetaan pääasiassa ihmisten kuljetukseen tarkoitettuna palveluna. 12 valikoidussa suurkaupungissa Uber on kuitenkin laajentanut pikkuhiljaa ruoan toimitukseen, mikä johti lopulta erillisen UberEATS-ruokasovelluksen julkaisuun.

  UberEATS on Uberin ohessa toimiva palvelu, jolla käyttäjät voivat tilata ruokaa kotiinsa erinäisistä ravintoloista. Palvelu toimii joukossa yhdysvaltalaisia kaupunkeja ja on toistaiseksi ollut käytettävissä vain varsinaisen Uber-sovelluksen kautta.

  Eilen Uber kuitenkin ilmoitti, että UberEATS on saanut oman ruokatoimituksiin keskittyvän sovelluksensa. Palvelun kautta voi tilata ruokaa aamu-kymmenestä ilta-kymmeneen ja ainakin kuluvan vuoden loppuun asti toimitukset ovat ilmaisia.

  UberEATS löytyy App Storesta, mutta vähemmän yllättäen palvelu toimii vain Yhdysvalloissa ei toimi Suomessa. Itse asiassa sovellus ei ole vielä käytössä useimmissa UberEATS-kaupungeissa, vaan se toimii ainoastaan Torontossa, Kanadassa.

  Onneksi Suomestakin löytyy useita ravintoloita yhdistäviä kotiinkuljetuspalveluita. Näitä ovat esimerkiksi saksalainen Foodora ja suomalainen Wolt, jonka toiminta on tänään laajentunut Helsingin lisäksi Turkuun.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju