U600 & Win Xp massamuistitoiminto ei oikein pelitä

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Koo-Mikko, 3/9/07.

 1. Koo-Mikko

  Koo-Mikko

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/07
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs kun kytken tuon luurin usbin kautta koneeseen ja valitsen valikosta massamuistitoiminnon, luurissa (muistikortilla) olevat tiedostot ei näy koneella. Puhelin kyllä ilmestyy siirrettäväksi levyksi, mutta se näyttää tyhjältä, eikä sinne voi siirtää mitään, vaan herjailee jotain virheitä. Joskus se on pelannut, mutta useimmiten ei.

  Onko kellään ollut vastaavia ongelmia ja jos on, kuinkas niistä on selvitty?

  Ahistaa, kun yrittää siirtää kerralla useita biisejä kännyyn. Joudun nyt siirtämään ne ensiksi PC Studiolla puhelimen (pieneen) muistiin, joka loppuu aina kesken. Välillä jo siirretyt biisit pitää siirtää kortille (joka ei tietenkään onnistu puhelimen ollessa usbin päässä) jotta saan taas luuriin tilaa. No onnistuuhan se, mutta hankalaa se on ja kait tuo olis tarkotettu toimimaan kunnolla.
   
 2. bazzi

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/05
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia e75 & Elisa
  yleensä micro sd muistikortin mukana tulee sd adapter. sit vaan muistikorttilukijaan tai johonkin.. se on se helpoin tapa (kenties nopein?) mut jos semmosta ei omista niin hankalampi.. jännä jos joskus toimii tosinaan ei. itsellä putkahti tänään u700 postiin, täytyypi tutustua. kuitenkin "lähes" sama puhelin..
   

Jaa tämä viestiketju