Tyylikäs puhelin Ok kameralla (6151,5300?) n.150-200e

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja formica, 8/6/07.

 1. formica

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/6/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Uus puhelin on siis hakusessa ja olen tässä parin viikon aikana tutkiskellut eri vaihtoehtoja. Puhelimessa tulisi olla kamera jolla saa melko hyviä kuvia (eli sen verran tarkkoja, että saa sillon tällöin mukavan muiston räpsäistyä ja ei sumuisuus kovin paljoa normaali resoluutiolla häiritse, riittääkö 1.3mpix?) ja musiikki toiminnot olis plussaa. Lisäksi tykkään liukukansi -malleista, mutta myös nokian 6151 hivelee silmää. Merkillä ei oikeastaan ole väliä kunhan toimii hyvin ja on luotettava.

  Ehkä kaksi vaihtoehtoa on kohonnut yli muiden eli nokian 6151 ja 5300.
  Näistä toivoisin käyttökoemuksia ja varsinkin yleinen laatu,kamera ja luotettavuus(kestävyys) kiinnostavat.

  Onko näille (toiminnoiltaan vastaavia) haastajia samaan hintaluokkaan(mielellään alle 200e)? Myös muut merkit kiinnostavat, vaikka ulkonäöllisesti pidän eniten juuri nokian puhelimista. Vai kannataisiko ostaa erikseen edullinen puhelin (esim. motorola w375) ja joku halpa kamera? Myös halpoja ja kestäviä peruspuhelimia saa siis ehdottaa. Entä käytetyt(nokia 6288 sais tuohon hintaluokkaan)?
   
 2. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Ei ainakaan kahdensadan budjetilla tuollainen kannata. Tuollainen Motorola maksanee n. 100€. Jää toiset sata euroa kameraan ja satasellahan ei kummoista kameraa saa. Ottaa huomioon myös sen, että rahasi menevät hukkaan kun todennäköisimmin saat tarpeeksi Motorolasta, niitä kun ei ihmisten käytettäväksi ole tarkoitettu. Tosin löytyyhän sellaisiakin jotka sellaisia käyttävät.
   
 3. memasa

  memasa

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/06
  Viestit:
  838
  Tykkäykset:
  0
  Käyttömukavuudesta on yhtä monta mielipidettä kuin käyttäjääkin, vaikka täytyy kyllä myöntää että käyttöliittymän kehitys on Motorolalla tapahtunut aika paljonkin hitaammin kuin muilla. Positiiviseen suuntaan ollaan kuitenkin menossa, ainakin hiukan hinnakkaampien puhelinten osalta.

  Eli aivan takuuseen en W375:n laadusta uskalla kuitenkaan mennä. Toisaalta jos puhelin maksaa alle 100 euroa, niin ei sillä rahalla sitä parasta laatua ikinä saa, oli puhelin mikä hyvänsä.
   

Jaa tämä viestiketju