Tyhmyydestä sakotetaan (DNA GPRS/datapuhelut)

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Kuuba, 7/3/03.

 1. Kuuba

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/8/02
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Viime syksynä hankin DNA:n liittymän ja siihen GPRS-yhteyden. GPRS oli käytössä nettisurffailuun. Sitten pari kuukautta myöhemmin sain selville, että samaan hintaan voi käyttää WAPia. No sitä tuli sitten käytettyä silloin tällöin. Viikon matkalla ollessa sitten enemmänkin. Pieni yllätys oli sitten DNA:n asiakassivuille mennessä laskuun kertyneet datapuhelut, joita oli moninkertaisesti verrattuna GRPS:n kuukausihintaan. Olin laittanut puhelimeen DNA:n sivujen mukaan kaikki asetukset. En kuitenkaan ollut kytkenyt GPRS:ää päälle puhelimeen, joten surffailu onnistui datayhteydellä. Nyt sain viimeinkin DNA:n vastineen puhelimitse ja se oli, että näitä maksuja ei hyvitetä. Ainoa mitä voi tehdä, on reklamoida asiasta. DNA:n tyyppi sanoi kuitenkin, ettei tällaisissä tapauksissa DNA ole hyvittänyt mitään. Onko muilla vastaavia kokemuksia?
   
 2. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Eli DNA pitäis valvoa että sulla on oikeat asetukset puhelimessa? Ei herran jestas onko asetusten laittaminen operaattorin vastuulla?
  Ainoa mikä nyt voisi pelastaa olisi se että olisit liikkeessä käynyt ja siellä pyytänyt asetusten laittamista puhelimeen. Silloin vastuu olisi liikkeen, mutta jos olet itse näprännyt asetukset, niin pitää vilkaista ketjun otsikkoa
   
 3. rainman

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  249
  Tykkäykset:
  0
  Itse olen jokaisen puhelimeni kohdalla tehnyt yhden hyvin yksinkertaisen varmistuksen estääkseni datapuheluita: olen poistanut soittonumeron kaikista data-asetuksista.

  Eli jos gprs on kaatunut tai olen unohtanut kytkeä sen, datapuhelu ei onnistu edes vahingossa.
   
 4. Deeseven

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/7/02
  Viestit:
  57
  Tykkäykset:
  0
  Mistäs tuollainen löytyy esim 3650:sta?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  asetukset -> yhteydet. Ei niitä sinne itsestään tule, mutta jos on esim SMSllä tilannut asetukset jotka sisältävät myös GSMdata asetukset tai jos olet niitä sinne itse luonut. Yhteyksien nimien edessä on G jos GPRS esetukset D jos GSM dataasetukset.
   
 6. Chiller

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/3/03
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  HUI!!! Laitoin just noi kaikki asetukseet ittelleni ja ihmettelin miks se soittaa jonnekkin. Äkkiä asetukset pois!!!

  Kiitoksia Paljon, olisipa täällä ollut ihemttelemistä puhelin laskussa!!
   

Jaa tämä viestiketju