tyhmälle apua!

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja j0hanna, 24/2/06.

 1. j0hanna

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/2/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  ostin nokia 6230i:n mm. sen takia että se sis. mp3-soittimen, mut ei siitä paljo iloo oo ku en saa ladattuu sinne musaa...tai oikee ongelma on ettei nokia pc suite tunnista puhelinta...yhteyksistä ku valitsee usb:n (dku-29), ei sitä voi ees määrittää...mul on dku-2 kaapeli, ei kylläkään aito nokialainen, mut kyllähän sen pitäis toimii...vai...? ja ku kone kuiteski tunnistaa puhelimen...auttakaa tyhmää!
   
 2. Aki78

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/1/06
  Viestit:
  39
  Tykkäykset:
  0
  varmaan ajurit puuttuu.. Lähinnä sitä tulin sanomaan että suosittelen hankkimaan kortinlukijan tietokoneelle. Huomattavasti helpompi ja nopeampi siirtää isompi määrä tietoa kortille sillä keinolla.
   
 3. Mettis

  Mettis Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  27   0   0

  Liittynyt:
  19/12/04
  Viestit:
  1281
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  No ei sitä Nokian omaa pc-suitea ole välttämättä pakko käyttää. Oletko kokeillu muuten että tunnistaako se sun konees muissa usb porteissa sitä sun puhelinta? Kokeile eri portteja sitä että johto on varmasti tiukasti kiinni puhelimessa ja sit jos konees sen puhelimen tunnistaa niin siirtelet ihan normaalisti kansiosta kansioon periaatteella sitä haluamaasi musiikkia:)
   
 4. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  juu, usb on huomattavasti hitaampi siirtää dataa, esim jos ajatellaan että sulla on joku 512 kortti tms ja sen lyöt täyteen musaa. usb on tolkuttoman hidas tähän verrattuna.

  win xp pitäisi tunnistaa ulkoisena muistina puhelimet joissa on muistikorttin, useimmat ainakin. jos ei ihan lennosta niin sitten juuri vaatii jotain ajureita.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Nokian tuotevalikoimassa hyvin harvan, mainittu 6230i kyllä kuuluu niihin.

  Vanhemissa, kuten nykyisissä Nokian symbiankoneissa ei toimi asemana. Ominaisuus on toki tuloillaan.

  PCsuiten jos asentaan niin jotain tiedostonhallinta laajennuksia win koneeseen asentuu vanhojenkin koneiden osalta.

  Itse ketjun aloittajan ongelmasta, vaikka kuinka herneen vedätte nenään, niin eikö näitä PCsuite ketjuja ole tolkuton määrä ja lukuisessa eri ketjussa käsitelty milloinkenenkäkin asennus ongelmaa, usein toki tarvikekaapeliakin kehissä.

  Nyrkkisääntö on että piuhaa ei enenkiinni kuin ohjelma käskee, jos sen on laittanut ennen pyyntyä voi vaikesaste nousta merkitävästi.
  Tureilla suitella homma sojuu suurella osalla hyvin.
   

Jaa tämä viestiketju