Tyhmä jos et tingi!

Mandingo

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
16.10.2002
Viestit
152
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Honor 7
Taitaa olla nettimyyjillä aikamoiset katteet, kun on varaa pudottaa puhelimen lisätarvikkeen hintaa tosta vaan 24 euroa 89 euron myyntihinnasta. Hinnaston mukaan tuon "viitehinta" on kuulemma 220e. Tuote tulee vielä samaan hintaan kotiin kuljetettuna eli 11e menee postikuluihin. Tuotteen "nettohinta" on siis pudonnut 89 eurosta 54 euroon ja tuosta jää vielä jotain myyjällekin.

Joko hinnastoja ei päivitetä tai yritetään tietoisesti ottaa tyhmältä rahat pois. Ärsyttävää meininkiä, kun hinnoissa on aina ilmaa. Hinnastot ajan tasalle ettei tunne itseään kusetetuksi!
 

kellotin

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.9.2002
Viestit
1718
Reaktiopisteet
0
Nämä kate jutut on yrityksen sisäistä tietoa. Mutta voihan sitä miettiä minkälainen osuus siitä jää myyjälle.

Jos hinnoissa on ilmaa niin sehän on myyjän oma asia. "Se ei ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa". Lainattu eräältä netti huutokaupan "foorumilta".
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
449
Reaktiopisteet
0
Ehkä tuo puhelintarvikkeiden päätähuimaava kate (eh) johtu siitä, että puhelimista ei nykyään jää liikkeelle juuri mitään. Ja jostakinhan sitä rahaa on pakko tulla tai muuten liike ei ole palvelemassa siinä enää seuraavalla kerralla. Tämä nyt siis pätee noihin ihan oikeisiin liikkeisiin, nettikauppojen ylläpitokustannuksista en osaa sanoa. Jos kova hintakilpailu ei pudottaisi kännyjen hintoja niin hirmuista vauhtia, niin olisihan se tosiaan kivempi tehdä niinpäin, että antaa asiakkaalle vaikka jonkin tarvikkeen sitten kaupanpäälle hyvää mieltä tuomaan, kuin myydä puhelin pilkkahintaan ja kiskoa tarvikkeista kahta kauhempaa hintaa.
 

kellotin

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
15.9.2002
Viestit
1718
Reaktiopisteet
0
Jos otetaan matkapuhelin liike aivan kaupungin ydinkeskustasta ja verrataan sitä nettikauppaan. Liike keskustassa joutuu maksamaan erittäin kovaa vuokraa, ellei omista kiinteistöä. Tavaran toimitus liikkeisiin maksaa, liikkeissä on usein monta työntekijää. Nettikauppa ei välttämättä joudu osallistumaan samanlaisiin kustannuksiin mitä keskustan puhelinliike.
 

Flyer

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.6.2002
Viestit
1179
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
N97
Erillaiset hinnat johtuvat kauppojen erillaisesta kustannusrakenteesta. Liiketilojen vuokrat, henkilöstön palkat, varaston pito, ym ym ...
Tuotteiden hinta voi johtua siis monista seikoista. Joillekkin asiakkaille on tärkeätä asintunteva henkilökunta joka neuvoo ja opastaa asiantuntevasti puhelimen käytössä. Toisessa ääripäässä on "rahat tiskiin ja ulos" toiminta missä myydään suuria määriä tavaraa. Jokainen päättää itse millaisessa liikkeessä asioi :)
 
Top Bottom