Mobiili.fi Työpaikoilla suosittu Slack sai äänipuhelut

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Slack.


  Työpaikkojen sisäiseen tiimikommunikointiin tarkoitettu Slack laajentaa tarjontaansa. Aiemmin pääasiassa tekstimuotoiseen viestintään panostanut sovellus tukee jatkossa myös äänipuheluita.

  Slack on noussut nopeasti todella suosituksi sovellukseksi työpaikoilla ja opiskelijoiden keskuudessa. Suomessa palvelun käytöltä on varmasti voinut vielä välttyä, mutta erityisesti tekniikan alan firmat hoitavat jo tiimiviestintänsä Slackin kautta myös näillä leveysasteilla.

  Tekstimuotoiseen viestintään panostanut Slack on jo kuukausia testannut äänipuheluita palvelussaan. Tällä viikolla Slack-blogissa ilmoitettiin, että ominaisuus tuodaan viimein tarjolle laajasti kaikille käyttäjille.

  [​IMG]
  Slack-puheluvalinta mobiilisovelluksessa.


  Mikäli Slackia käyttää työpöytäsovelluksella tai Chrome-selaimessa, uusi puheluikoni löytyy kanavan yläpalkin oikeasta laidasta. Android- ja iOS-sovelluksilla taas puhelun voi aloittaa kanavan tai kahden henkilön välisen chatin pudotusvalikosta.

  Kahden hengen väliset puhelut ovat kaikkien käytettävissä, kun taas ryhmäpuhelut on rajattu maksaville tiimeille. Erityisesti ryhmäpuheluille lisähyötyä tuo emojitoiminto, jossa puhelun osanottajat voivat asettaa hetkeksi oman profiilikuvansa päälle jonkin saatavilla olevista emojeista. Näin voi esimerkiksi osoittaa hyväksyntää tai ”nostaa käden ylös” kysymyksen merkiksi ilman tarvetta keskeyttää puhujaa.

  [​IMG]
  Ryhmäpuhelu Slackissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju