Twitterissä merkittävä muutos: keskustelussa voi nyt sanoa enemmän

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
Twitter tekee merkittävän muutoksen palvelussaan, joka tunnetaan lyhyistä 140 merkin mittaisista viesteistä eli twiiteistä. Tästä eteenpäin @käyttäjänimiä twiiteissä ei enää lasketa mukaan twiitin merkkimäärään. Näin keskustelu sujuu jatkossa sujuvammin, kun todelliset vastaukset voivat olla aiempaa pidempiä.

Jo aiemmin Twitter lopetti myös medialiitteiden linkkien laskemisen mukaan merkkimäärään. Varsinaiset linkit Twitterin ulkopuolelle vievät linkit lasketaan edelleen osaksi 140 merkkiä lyhennetyssä muodossaan.

Jatkossa muut Twitter-käyttäjätilit, joille vastaustwiitti on kohdistettu näkyvät erikseen itse varsinaisen twiitin yläpuolella Twitterin verkkoversiossa ja mobiilisovelluksissa.

Aiemmin Twitterin käyttötapaan on myös kuulunut @käyttäjänimiä sisältävän vastaustwiitin aloittaminen pisteellä, jos sen on halunnut näkyvän kaikille seuraajilleen. Twiitit, jotka alkavat @käyttäjänimillä, näkyvät muille vain jos nämä seuraavat sekä lähettäjää että vastaanottajaa. Jatkossa pisteen lisääminen twiitin alkuun ei kuitenkaan ole enää keskusteluissa mahdollista, joten Twitter suosittelee oman vastauksensa uudelleentwiittaamista tai lainaamista, mikäli sen haluaa tuoda näkyville kaikille seuraajilleen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom