Mobiili.fi Twitteriltä merkittäviä muutoksia: 140 merkin rajoitus höllentyy monin eri tavoin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  Twitter on vahvistanut jo aiemmin huhutut merkittävät muutokset palveluunsa. Twiitit voivat nyt tietyissä tilanteissa olla myös perinteistä 140 merkkiä pidempiä.

  Muutokset eivät tapahdu aivan välittömästi, vaan Twitterin mukaan ne tapahtuvat tulevien kuukausien aikana.

  [​IMG]
  Twitter muuttuu: 140 merkkiin ei lasketa enää kaikkea.


  Jatkossa @nimet eivät enää kuulu 140 merkin pituusrajoitukseen, mikä tekee keskusteluista palvelussa aiempaa helpompia. Tähän liittyen on tulossa myös toinen muutos: jatkossa @nimellä alkava uusi twiitti näkyy kaikkien seuraajien janalla, kun tähän asti sen näkymiseksi viesti on pitänyt aloittaa muuten, esimerkiksi pisteellä. Jatkossakaan vastaukset twiitteihin eivät tule näkyviin kuin niille käyttäjille, jotka seuraavat molempia/useampia keskustelun osapuolia.

  Jatkossa @nimiä sisältävät vastaukset tulevat näkymään eri tavalla kuin nykyisin Twitterissä: vastatut käyttäjät luetellaan erillään itse twiitistä.

  @nimien lisäksi jatkossa myöskään liitteet, kuten kuvat, GIF-kuvat, videot, kyselyt tai lainatut twiitit eivät kerrytä twiitin merkkimäärää. Tämä mahdollistaa pidemmät twiitit liitetyn median kanssa. Sen sijaan linkit lasketaan yhä mukaan merkkimäärään, eli niiden osalta ei nyt ole tapahtumassa muutoksia.

  Jatkossa myös omia twiittejään on mahdollista myöhemmin uudelleentwiitata (retweet) tai lainata. Lisäksi jos haluaa keskusteluvastauksensa laajemmalle yleisölle, voi senkin uudelleentwiitata.

  Twitter kertoi tulevista muutoksista nyt ennakkoon muun muassa antaakseen kehittäjille aikaa ottaa ne huomioon omissa sovelluksissaan ja palveluissaan.

  Twitter pyrkii muutoksilla tekemään palvelustaan yksinkertaisempaa ja näin helpompaa uusille käyttäjille. Twitter on säilynyt moniin muihin sosiaalisen median palveluihin verrattuna pienemmän piirin palveluna, vaikka palvelua on kokeillut huomattavasti suurempi käyttäjämäärä. Syynä tähän on nähty palvelun korkea aloittamiskynnys lukuisten epäselvien kommervenkkien myötä.

  ”Yksi suurimpia painopisteitä tälle vuodelle on hioda tuotettamme ja tehdä siitä yksinkertaisempi”, kommentoi Twitterin keksijä ja toimitusjohtajaksi palannut Jack Dorsey. ”Keskitymme tekemään Twitteristä kokonaisuudessaan helpomman ja nopeamman. Tämä on se missä Twitter on hyvä – mitä tapahtuu nyt, live-keskustelut ja yksinkertaisuus, joiden kanssa lähdimme liikkeelle palvelun kanssa.”

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju