Mobiili.fi Twitter teki muutoksen – avasi mahdollisuuden pidempiin twiitteihin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2172
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Twitter on odotetusti aloittanut muutosten tekemisen palvelussaan aiempaa pidempien twiittien mahdollistamiseksi.

  Nyt ensiaskeleena twiitteihin lisätyt kuvat, videot, GIF-kuvat, kyselyt ja lainatut twiitit eivät enää syö twiitin 140 merkin rajoitusta. Itse twiittiteksti voi yhä olla korkeintaan 140 merkkiä pitkä.

  Lisäksi ainakin vielä toistaiseksi @käyttäjänimet sekä linkit (lyhennetyssä muodossaan) lasketaan osaksi 140 merkin rajoitusta. Ainakin käyttäjänimien osalta tähän on tiettävästi tulossa muutos lähitulevaisuudessa, mutta syystä tai toisesta Twitter ei julkaissut sitä vielä nyt muiden muutosten yhteydessä. Vielä nyt itse twiitille jää vain vähän tilaa, jos keskustelussa on mukana useita eri käyttäjiä, joiden käyttäjänimien pitää löytyä twiitin alusta.

  Twitter on harkinnut myös mahdollisuutta tuoda selvästi pidempiä tekstijulkaisuja palveluunsa. Twiitit voisivat säilyä yhä 140 merkin enimmäispituisina, mutta ne voisivat sisältää linkin Twitterin sisällä avautuvaan laajempaan tekstiin.


  Say more about what's happening! Rolling out now: photos, videos, GIFs, polls, and Quote Tweets no longer count toward your 140 characters. pic.twitter.com/I9pUC0NdZC

  — Twitter (@twitter) September 19, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju