Mobiili.fi Twitter myydään? ”Pian voi tulla ostotarjous”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Twitter on vastaanottanut kiinnostuksen osoituksia useilta teknologiayhtiöiltä ja voi saada pian virallisen ostotarjouksen, kertovat CNBC:n lähteet.

  Lähteiden mukaan Twitter käy keskusteluja mahdollisten ostajaehdokkaiden kanssa, joihin lukeutuvat Google ja Salesforce.com sekä muita teknologiayhtiöitä. Nämä tutkivat mahdollisuutta sekä Twitterin halukkuutta kauppaan. Yhtiöt eivät ole kommentoineet tietoja.

  Twitterin hallituksen kerrotaan olevan laajalti halukas kauppaan, mutta myynti ei ole tapahtumassa välittömästi. Lisäksi minkäänlaisen kaupan tapahtumisesta ei ole varmuutta, mutta yhden lähteen mukaan keskustelut ovat vauhdittuneet ja diili voisi syntyä ennen vuoden loppua.

  Twitterin pörssikurssi lähti jopa 18 prosentin nousuun CNBC:n raportin jälkeen. Yhtiön markkina-arvo on yli 15 miljardia dollaria.

  Twitter saattaa olla kypsynyt myytäväksi, sillä se ei itsenäisenä, julkisena pörssiyhtiönä ole onnistunut kääntämään kurssiaan huolimatta siitä, että Twitterin idean keksijä ja yksi perustajista, Jack Dorsey, palasi toimitusjohtajaksi viime vuonna.

  Aiemmin kerrottiin Twitterin hallituksen olleen kokoontumassa 8. syyskuuta keskustelemaan sen tulevista mahdollisuuksista, mukaan lukien myynnistä.

  Twitterin ongelma on palvelun vaisu tai lähes olematon kasvu. Mainostajien silmissä Twitter on jäänyt liian pieneksi ja hankalaksi Facebookin ja nousevien kilpailijoiden kuten Snapchatin rinnalla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju