Tv chattti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja kortteli, 1/2/05.

 1. kortteli

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/1/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Voiko tulla kaksoisviestejä jos kerran lähettää esim. johtuen bugista puhelimessa ja entäs tuleeko palvelutarjoajan maksua päälle?
   
 2. Guest Vieras

  0   0   0

  Olenko tyhmä kun en nyt tajunnut?
   
 3. Draiver Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/2/04
  Viestit:
  1623
  Tykkäykset:
  0
  Öö..jos nyt ymmärsin, mitä meinaat niin: kaikki lähetetyt viestit maksavat.. Tuskin Mtv (tai muu vastaava) alkaa korvaamaan, jos rahat menee hukkaan (sitähän voi jokainen sitten valittaa puhelimen vikaa, kun kännykkälasku tipahtaa luukusta alas).

  Helpommalla pääsee, kun ei tuhlaa rahojaan tuollaiseen
   
 4. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Ilmeisesti tässä haettiin sitä että voiko yhdestä viestistä mennä kaksinkertainen laskutus, "normaalit" tekstivisetithän tulevat joskus verkkobugista johtuen useamman kerran perille. Aloitusviesti on kyllä harvinaisen sekava.

  Mutta jos kysymys oli tämä niin käsittääkseni nuo viestit yleensä kuitenkin laskutetaan vain kerran (tietysti laskutuskin periaatteessa voi mokailla toki), viesti vain välitetään uudemman kerran (samaan hintaan) jos kuittausta perille menosta ei tule. Tietysti jos puhelin itse bugaa ja lähettelee ylimääräisiä viestejä niin ei palveluntarjoaja niitä pysty erottelemaan mikä on tarkoituksella lähetetty ja mikä bugi. Kuitenkin nuo harvat tuplaviestit ovat käsittääkseni yleensä verkon, ei luuri bugi. Korjata saa jos on tarvetta.

  Joissakin chateissä taas noita viestejä julkaistaan useamman kerran ihan palveluntarjoajan toimesta, jolloin luonnollisesti menee vain yksi maksu.
   

Jaa tämä viestiketju