Mobiili.fi Tuttu Toughpad-tabletti sai päivitetyn version – kestää kylmää, kuumaa, kosteaa ja iskuja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
  1. Uutissyöte

    Uutissyöte

    Liittynyt:
    28/6/15
    Viestit:
    2142
    Tykkäykset:
    4
    [​IMG]
    Panasonic Toughpad FZ-B2mk2.


    Vuonna 2014 julkaistu ja kovaan käyttöön tarkoitettu Panasonic Toughpad FZ-B2 on saamassa uuden version. Kesällä myyntiin tuleva FZ-B2mk2 lupailee muun muassa yli 30 prosenttia edeltäjäänsä parempaa suorituskykyä.

    Uusittu Toughpad FZ-B2 panostaa aiemman version tavoin kestävyyteen. Valmistaja lupaa laitteen kestävän pudotuksen 1,5 metrin korkeudelta ja sietävän lämpötiloja kymmenestä pakkasasteesta aina 50 asteen kuumuuteen saakka. Lisäksi laite on suojattu kosteudelta ja pölyltä IP65-luokituksen mukaisesti.

    Kyseessä on edelleen 7-tuumainen tabletti, jonka näytön kerrotaan tarjoavan kiitettävästi kirkkautta ja markkinoiden laajimmat katselukulmat. FZ-B2mk2:n sisuksissa hyrrää Intel Atom x5-Z8550 -suoritin ja käyttökokemuksesta vastaa Android 6.0 Marshmallow.

    Erityisesti yrityskäyttöön tarkoitettu tabletti on laajasti räätälöitävissä tarpeen mukaan. Räätälöitäviin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa viivakoodinlukija, älykortinlukija, LAN- ja 4G-yhteydet sekä erillinen järjestelmänhallintaohjelma, jonka avulla käyttöjärjestelmä ja sovellukset voidaan pitää ajan tasalla etänä.

    Panasonic Toughpad FZ-B2mk2 tulee saataville heinäkuussa. Laitteen verottomat hinnat lähtevät liikkeelle noin 1200 euron tienoilta. FZ-B2mk2 on yhteensopiva Toughpad-tuoteperheen Windows 8 -käyttöjärjestelmällä toimivien laitteiden lisävarusteiden kanssa.

    [​IMG]
    Panasonic Toughpad FZ-B2mk2.

    Jatka lukemista...
     
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju