Mobiili.fi Turvallisen seksin puolesta: tällainen olisi kaivattu kondomi-emoji

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Durex kaipaa tarjolle kondomi-emojia


  Emojit valtaavat parhaillaan älylaitteitamme. Suoraan näppäimistöltä löytyvät monipuoliset kuvat ovat monille viehättävä tapa viestiä tuntemuksia kirjoittamatta. Durexin mukaan emojivalikoimistamme puuttuu kuitenkin eräs tärkeä kuva: kondomi.

  Kuvapohjainen viestintä antaa Internet-elämään tottuneille nuorille mahdollisuuden monenlaisiin kiertoilmauksiin. Esimerkiksi makkaroiden, leivosten, simpukoiden ja erilaisten käsimerkkien avulla on helppo luoda eufemismeja seksuaalisille toimille.

  Durexin mukaan tämä on huolestuttavaa, jos mukana ei ole turvaseksin puolesta liputtavia kuvavaihtoehtoja. Kondomivalmistaja onkin aloittanut verkkokampanjan, jossa vaaditaan emojivalikoimista vastaavilta tahoilta erityistä kondomi-emojia.

  Durexilla on emojille jo referenssikuva, jota pyritään levittämään sosiaalisessa mediassa #CondomEmoji-hashtagin avustuksella. Viesti on pohjimmiltaan hyvä, mutta samalla yhtiö luonnollisesti saa myös huomiota omalle liiketoiminnalleen.

  Erikoiset emojit ovat olleet tapetilla myös Suomessa, kun Ulkoministeriö ilmoitti marraskuun alussa valtion virallisista emojeista. Suomen omat emojit paljastetaan joulukuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju