Turvallinen älypuhelin ei kiinnostanut – 72 miljoonan dollarin rahoituskaan ei auttanut

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Sirin Solarin -puhelin.


Sirin, joka on kehittänyt ja myynyt erittäin tietoturvalliseksi mainostettua Android-pohjaista Solarin-älypuhelinta, hakee liiketoiminnalleen nyt uutta suuntaa.

Solarin-älypuhelimesta ei tullut menestystä. Sirinin perustajan ja toimitusjohtajan Moshe Hogegin TechCrunchille antamien tietojen mukaan Sirinin liikevaihto on jäänyt alle 10 miljoonaan dollariin. Tämä tarkoittaisi vain noin reilun 700 puhelimen myyntiä, sillä Solarinin hinta oli korkeat yli 14 000 dollaria.

Sirin nostatti huomiota alkutaipaleellaan viime keväänä, kun se nosti heti ensimmäisellä rahoituskierroksella massiviset 72 miljoonaa dollaria rahoitusta. Tästä enää noin 20 miljoonaa dollaria on nyt jäljellä kassassa.

Sirinin uutta suuntaa ei ole vielä paljastettu, mutta sen pitäisi liittyä uuteen laitteeseen. Hogegin yrityksiin lukeutuu myös InfinityAR, jolle hän on jo kerännyt myös 18 miljoonan dollarin rahoituksen. Yritys kehittää älykkäitä laseja ja mahdolliselta vaikuttaa, että Sirin aloittaa yhteistyön InfinityAR:n kanssa.

Taloudellista tilannetta parantaakseen Sirin irtisanoo noin 30 työntekijää, noin kolmanneksen henkilöstöstään.

Myös Solarin-puhelimen myynti jatkuu yhä ja sille on tuotu myös uusia värivaihtoehtoja.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom