Mobiili.fi Turing-puhelimien toimitukset aloitettiin – laitteet pahasti keskeneräisiä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Turing Robotic Industries kertoo aloittaneensa erikoisten Turing-puhelimien toimitukset. Ensimmäisen erän laitteet ovat kuitenkin monilta osin keskeneräisiä.

  Turing Phonen matkan varrella on ollut monta mutkaa ja viivytystä, mutta lopulta kesäkuun lopulla yhtiö ilmoitti toimitusten alkavan heinäkuussa, ja nyt yhtiö on tiedottanut ensimmäisen erän lähteneen liikkeelle. Loput ensimmäisistä ”arviointilaitteista” (”evaluation units”) lähetetään yhtiön mukaan 22. ja 29. heinäkuuta. Varsinaisten tuotantoversioiden toimitusten on määrä alkaa myöhempänä ajankohtana.

  Ensimmäisen erän puhelimet ovat monelta osin vielä keskeneräisiä. Jo ennestään oli tiedossa, että laitteet varustetaan vanhemmalla Snapdragon 801 -järjestelmäpiirillä, kun tuotantoversiot on tarkoitus varustaa uudemmalla ja tehokkaammalla Snapdragon 820 -piirillä. Lisäksi nyt toimitetut laitteet on varustettu Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmän varhaisella alpha-esiversiolla. Elokuun alussa on määrä saapua ohjelmistopäivitys, joka tuo laitteeseen sen Turing-erikoisuudet. Myös laitetta vedeltä suojaava nanopinnoitus on valmistajan mukaan osoittautunut työlääksi ja hitaaksi toteuttaa, joten ensimmäiset laitteet eivät ole vedenkestäviä.

  [​IMG]

  Itse puhelimen lisäksi pakkauksessa toimitetaan näytönsuojalasi, kaksi laitteen lataamiseen käytettävää erikoista Wallaby-kaapelia sekä maakohtainen laturi. Mukana ei kuitenkaan tule Bluetooth-kuuloketta, mutta kuulokkeet on tarkoitus toimittaa perässä elokuun aikana.

  TRI mainitsee, että koska laitteet ovat vielä testivaiheessa, ne todennäköisesti sisältävät sekä ohjelmistoon että laitepuoleen liittyviä vikoja ja virheitä, ja toivookin asiakkaiden raportoivan kaikista löytämistään vioista valmistajalle.

  Viime vuoden puolella laitteen ennakkotilanneiden on määrä saada myöhemmin tehokkaammalla järjestelmäpiirillä varustettu tuotantoversio laitteesta, mutta yhtiö mainitsee, että jos nyt toimitettu arviointilaite myydään eteenpäin, oikeus uuteen laitteeseen ei siirry ostajalle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju