1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Turhia faileja N6600ssa?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Maerra, 15/8/04.

 1. Maerra

  Liittynyt:
  10/7/04
  Viestit:
  240
  Tykkäykset:
  0
  Kun on iskenyt päätä seinään Series60-kapulan eli N6600n ohjelmien installoinneissa muistin loppumisherjoihin, pomppaa mielee, ett kait Series60/Symbian-käyttis on samanlaine skeidan kerääjä kuin Windowsikin. Jollain nokialaist paremmalla filemanagerilla kun muisteja katsoo niin siel on monenlaist tavaraa: kysymys: onks tietoo, minkälaiset failit N6600n muistissa/MMCssä on _varmasti_ _tarpeettomia_?
   
 2. Peurasaari

  Peurasaari Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  30/10/02
  Viestit:
  1033
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  AppMan

  En tiedä auttaako tämä suoraan kysymykseesi mutta ainakin AppMan nimisellä ohjelmalla saa selattua asennettuja ohjelmia ja jos kuvakkeena on roskakori niin on se roskaa... eli näkee ainakin mahdolliset jämät mitä poistosta huolimatta on jäänyt koneeseen.
   
 3. Maerra

  Liittynyt:
  10/7/04
  Viestit:
  240
  Tykkäykset:
  0
  Olen parille uninstalloidulle ohjelmalle huomannu jämiä omassa folderissaa ja ne olen kirkkaasti vetänyt viemärii - ei vaikeuksii.
  FExplorerilla katellessa siellä on .mbm-faileja aika paljo käytössä olevissa ohjelmissa ja niissä on nimen edessä ikoni-hässykkä joka on roskiksen näköne - ainaski tynnöri. Samalla ikonilla näkyy jokunen muuki faili. Voiskohan niitä deletoida? Vissii kandee kopsata tuomittu faili ensteks muualle jos vaik menee pielee koko teurastus!?!
   
 4. Maerra

  Liittynyt:
  10/7/04
  Viestit:
  240
  Tykkäykset:
  0
  Varoitukseks: kokeeksi poistin yhden .mbm-failin ja ko. ohjelma stoppasi toimimasta. Eli ei voi .mbm-faileja poistaa vaikka niissä on roskis-ikoni kuvana.
   

Jaa tämä viestiketju