Tupla SIM-puhelinta etsimässä

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Aslak, 18/6/13.

 1. Aslak

  Aslak

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/04
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  1
  Olen muuttamassa Aasiaan elokuussa ja tarvitsisin tuplasim puhelimen. Hankkisin puhelimen mielelläni jo ennen lähtöä, vaikka tiedän että siltä suunnalta noita puhelimia löytyy. Eli onko Nokia, Samsng, HTC, LG yms. tuplasim luureja markkinoilla? Onko triplasim puhelimia olemassa? Luurissa olisi tarkoitus pitää yhtä Suomen liittymistä ja muuten paikallisia.

  Miten tuplasim luureissa tulee puhelut ja tekstarit läpi, eli ovatko kummatkin liittymät samaan aikaan päällä vai pitääkö toinen liittymä kytkeä pois kun toista käyttää?
   
 2. jviirret Vieras

  0   0   0

  Onhan noita, muttei suomessa. Kiinalaisten valmistamat puhelimet ovat lähes poikkeuksetta tupla sim malleja ja näissä on molemmat liittymät päällä yhtä aikaa. Heillä oli myös paljon 3 ja 4 sim paikkaisia puhelimia, mutta näyttävät olevan katoavaa kansanperinnettä siinä missä qwerty luuritkin...
   
  1 henkilö tykkää tästä
 3. tmm

  tmm Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  1/10/07
  Viestit:
  1376
  Tykkäykset:
  113
  Puhelinmalli:
  OP3T | SGS5 (työ)
  Ostin mutsille Ruotsista Nokian perusmallin, jossa tupla-sim toimii samanaikaisesti.....näin siis teoriassa. Käytännössä mutsule piti välillä soittaa jopa 5 kertaa peräkkäin että pääsi läpi. Eli Nokian tupla-sim-mallia en suosittele, jos tarkoitus on soittamalla molemmat numerot samanaikaisesti tavoittaa.
   
 4. Machine

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/10/11
  Viestit:
  23
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Moto G Dual Sim 2014
  Eipä niitä Suomesta saa kaupoista, mutta netistä tilaamalla.

  Itsella kokemusta Samsung Galaxy S Duo:sta ja tällä hetkellä käytössä Galaxy Grand. Molemmat ostettu Aasiasta. Suosittelen tuota Galaxy Grand:ia.

  Kannattaa huomioida että puhelimessa on dual sim stand by eli molemmat simmit käytössä samaan aikaan. Joissakin malleissa tuota ei ole.
   
 5. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6891
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  Mulla on pari uutta paketissa. Oliisko X1 ja toinen joku muu Nokia. Kysele vaikka yv:llä. Olen suomessa vasta 1.7 , eli sen jälkeen
   
 6. Master of the Universe

  Master of the Universe Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/10/08
  Viestit:
  6414
  Tykkäykset:
  2301
  Puhelinmalli:
  SAMSUNG, tietysti. Mikäs muu? No Huawei
  Tässä eräs vaihtoehto:->Nokia 112 Dual-SIM http://www.luurinettikauppa.com/nokia-dualsim-p-5062.html

  Tuossa ainakin saa molemmat simit yhtaikaa aktiivisiksi. Eli puhelut ja viestit kulkee ja tulee molempiin, jos molemmat liittymät auki.
  -Pitäisi toimia pääsääntöisesti Aasiassa.(kin)
  ("Operating Frequency: Bands: GSM 900, GSM 1800")
  http://www.mytrendyphone.fi/shop/nokia-112-grey-88144p.html

  "GSM 900 ja GSM 1800 -järjestelmät ovat pääsääntöisesti käytössä Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa." http://fi.wikipedia.org/wiki/GSM-taajuusalueet

  ..Jos tulevaisuudessa enemmänkin palloa kierrät ja "eksyt" esim. Ameriikan mantereelle, niin sitten kannattaa katsella jotain muuta.
  Miksei tietysti siellä tulevalla matkallakin jos tarviit, ja haluat "someilla" (Hodlasta netti löytyy maybe, tai saattaahan siellä olla halavala vaikka 3g-simmiä tarjolla..?)
  ..Niin sitten vaikka tuo->Sony Xperia Tipo Dual-SIM Android-älypuhelin
  http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...Xperia-Tipo-Dual-SIM-Android-alypuhelin-musta
  --Tuosta löytyy jo älyäkin, esim. Wlan.. pääset tärkeät fasepuukkipäivitykset suorittamaan, tai Skypeämään kavereiden kanssa.
  -Luurissa on kyllä paha negatiivinen asia: "HUOM! SIM-kortteja voidaan käyttää vain yksitellen, molemmat kortit eivät toimi yhtäaikaisesti." :(

  Ehkä myös e-villen tarjontaa kannattaa vilkaista:http://www.e-ville.com/fi/search.php?orderby=position&orderway=desc&search_query=dual-sim
   

Jaa tämä viestiketju