Tuoreet Galaxy S8 -vuodot: pienemmän odotetaan myyvän paremmin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15390
Reaktiopisteet
103
evleaks_2017-maaliskuuta-01_2.jpg


Samsungin Galaxy S8 -julkistus alkaa lähestyä ja huhumylly kiivastuu laitteiden ympärillä entisestään. Tänään spekulointi on käynyt Galaxy S8 -puhelinten tuotantomäärien, etupaneelien ja puhelinten mukana tulevien AKG:n kuulokkeiden ympärillä.

Pienemmälle Galaxy S8:lle povataan parempaa menekkiä


Koreasta kantautuvien huhujen perusteella sekä Samsung että operaattorit odottavat pienemmälle, 5,8 tuuman näytöllä varustetulle, Galaxy S8:lle parempaa myyntiä. Tietojen mukaan julkaisun aikaan Galaxy S8 -puhelimia on toimitettu kauppoihin ympäri maailmaa yhteensä 7,1 miljoonaa kappaletta, kun taas suurempaa Galaxy S8+ -puhelinta olisi toimitettu 5,4 miljoonaa kappaletta.

Huhujen mukaan Samsung käyttäisi Galaxy S8:ssa Note7:stä tuttua Y-Octa -näyttöteknologiaa, jossa kosketussensorit olisivat sisällytetty näyttöpaneeliin. Vastaavanlaista In-Cell -teknologiaa on käytetty esimerkiksi LG:n ja Applen joidenkin puhelinten LCD-näytöissä.

Musta vai värillinen etupuoli?


Tuttu ja luotettu vuotaja Evan Blass julkaisi Twitterissä vuotokuvia tulevista Galaxy S8 -puhelimista. Vaikka kuvassa näkyi eri värisiä Galaxy S8 -puhelimia, etuosa oli silti kaikissa musta. Tuoreiden vuotokuvien perusteella etuosa ei kuitenkaan olisi kaikissa tapauksissa musta, vaan esimerkiksi kultaisessa värivaihtoehdossa voisi olla kultainen etupuoli.

Aiemminkin huhuissa on pyörinyt kuvia, joissa näkyy eri värisiä etupaneeleita. Lopullinen varmistus saadaan kuitenkin luonnollisesti julkistuksen yhteydessä, mutta varmaa tietoa asiasta ei vielä ole saatu. Asiasta uutisoi muun muassa AndroidAuthority.

Samsung osti Harmanin – AKG:n kuulokkeet S8:n hankkijoille


Samsung osti hiljattain Harmanin, jonka omistuksessa oli muun muassa laadukkaita kuulokkeita tekevä AKG. Galaxy S8 -puhelimen ostajat löytävät näillä näkymin paketista myös AKG:n nappikuulokkeet.

Kyseessä näyttäisi olevan varsin normaalit nappikuulokkeet, mutta toivon mukaan AKG:n brändi takaa laadukkaan äänen. Kuvat julkaisi Gigglehd.

Samsung-AKG-700x647.jpg

AKG:n kuulokkeet, jotka sisältyvät väitetysti Galaxy S8:n myyntipakkaukseen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom