Tuoko uusi 3310 lisävauhtia myyntiin? Näin monta Nokia-peruspuhelinta kävi kaupaksi viime...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Nokia-peruspuhelinten myynti on jatkunut koko ajan. HMD:n aikana on jo julkistettu uusi Nokia 150 -puhelin.


Nokia-puhelimista nykyisin vastaava HMD Global tulee julkistamaan sunnuntaina uuden version legendaarisesta Nokia 3310 -peruspuhelimesta. HMD hankki Nokia-peruspuhelinten toiminnan Microsoftilta marras-joulukuun vaihteessa.

Monet ajattelevat, ettei peruspuhelimia enää nykyisin juuri myydä. Myynnin laskusta huolimatta maailmanlaajuisesti peruspuhelimet ovat edelleen erittäin tärkeä osa matkapuhelinmarkkinoita. Viime vuonna niiden osuus koko kappalemääräisestä puhelinmyynnistä oli reilu viidennes, kun peruspuhelimia toimitettiin markkinoille 396 miljoonaa kappaletta.

Nokia-peruspuhelimia tutkimusyhtiö Strategy Analytics kertoo viime vuonna toimitetun 35,3 miljoonaa kappaletta, millä ne ylsivät 8,9 prosentin markkinaosuuteen. Markkinajohtaja myös peruspuhelimissa oli Samsung 13,2 prosentin markkinaosuudella. Kolmantena Nokian perässä tuli kiinalainen TCL, joka myy puhelimiaan lisäksi Alcatel- ja nyt myös BlackBerry-brändeillä.

Peruspuhelinten markkina on varsin pirstoutunut, sillä kolme suurinta valmistajaa eivät kata edes kolmannesta markkinasta.


Strategy Analyticsin tilasto peruspuhelinmyynnistä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom