Mobiili.fi Tuoko Apple kelloonsa lisää ominaisuuksia uusilla älyrannekkeilla?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Apple Watchin rungossa on piilotettu dataportti, johon saattaisi olla mahdollista yhdistää uusia ominaisuuksia tuovia rannekkeita.


  Tuore huhu väittää, että Apple olisi aikeissa tuoda sen Apple Watch -älykelloon uusia toimintoja vaihdettavien rannekkeiden avulla. Tšekkiläinen verkkosivusto Letem Svetem Applem kertoo huhuista, joiden mukaan ensi vuoden alkupuolella myyntiin tulevat rannekkeet toisivat kelloon ainakin verenpainetta, veren happipitoisuutta, hengitystiheyttä ja ruumiinlämpöä tarkkailevat anturit.

  Apple Watchissa piti alkuperäisten suunnitelmien mukaan olla nykyistä enemmän erilaisia ruumiintoimintoja tarkkailevia antureita, mutta kaikkien suunniteltujen antureiden toteuttaminen ei onnistunut riittävän luotettavasti. Niinpä kello on nykyisellään ominaisuuksiltaan karsittu. Kellon rungossa on pieni dataportti, johon saattaisi olla mahdollista yhdistää uusia toimintoja tuovia rannekkeita, ja huhuista raportoineen tšekkiläissivuston mukaan Apple aikookiin keskittyä itse kellojen myynnin lisäksi myös pidentämään kellojen käyttöikää uusilla, erikseen myytävillä rannekkeilla.

  Epäselvää on, miten uusien rannekkeiden käyttöönotto tapahtuisi. Kellojen rannekkeet ovat käyttäjien helposti vaihdettavissa, mutta piilotettu dataportti on normaalisti kannella suojattu, eikä sitä ole tarkoitettu käyttäjän avattavaksi. Niinpä uusia toimintoja tuovan rannekkeen asentaminen saattaisikin edellyttää käyntiä virallisella Apple-jälleenmyyjällä tai huoltoliikkeessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju