Mobiili.fi Tummaa teemaa ei tulekaan uuteen Androidiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Marshmallow


  Android 6.0 Marshmallow julkaistaan virallisesti lähikuukausiana ja kehittäjäversion kautta järjestelmästä on saatu jo laaja kuva. Yksi mielenkiintoinen asia, mikä löytyi kehittäjäversiosta, oli tumma teema vaalean teeman sijaan. Tumma teema kuitenkin poistui myöhemmässä kehittäjäversiossa ja nyt Googlen työntekijä on Androidin kehittäjäpalstalla, ettei tummaa teemaa tule Android 6.0 Marshmallowiin. Asiasta kertoi muun muassa AndroidAuthority.

  Monet käyttäjät olivat innoissaan tummasta teemasta. Sen ansiosta virrankulutus olisi vähentynyt – etenkin AMOLED-näytöllisissä älypuhelimissa kuten Nexus 6:ssa. Tumma teema olisi varmasti ollut myös miellyttävämpi käyttää hämärissä olosuhteissa.

  Kehittäjäpalstalla työntekijä vastaa tummaan teemaan liittyneeseen pyyntöön. ”Kiitos ehdotuksestasi. Meidän kehitystiimimme on vastaanottanut pyyntösi. Se ei kuitenkaan tule olemaan virallisessa Android M:ssä (6.0 Marshmallowissa). Tummaa teemaa voidaan kuitenkin pohtia tulevien tulevissa Android-versioissa”, Googlen työntekijä kertoo.

  Näin ollen tumma teema ei tule Android 6.0 Marshmallowiin, mutta Google saattaa lisätä sen joskus myöhemmin tulevassa Android-käyttöjärjestelmäversiossa.

  Mitä mieltä olet? Kaipaisitko tummaa teemaa puhtaaseen Android-puhelimeesi?

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju