Mobiili.fi Tumma teema löytyi piilotettuna Applen iOS 10:stä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2164
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen medialaite Apple TV on syksyllä julkaistavan uuden tvOS-käyttöjärjestelmän mukana saamassa ”dark mode” -tilan eli tumman teeman, jonka voi valita aiemmin käytössä olleen kirkkaanvaalean teeman tilalle. Ilmeisesti samaista tummaa teemaa on kaavailtu myös iOS-käyttöjärjestelmään, sillä jälkiä siitä löytyy iOS 10:n tuoreesta testiversiosta.

  Muun muassa kehittäjä Andrew Wiik on pyöritellyt Applen uutta iOS 10:n testiversiota tietokoneellaan, ja löytänyt piilotettuja viitteitä tummasta teemasta. Tummaa ulkoasua löytyi muun muassa iOS:n viestisovelluksesta, mutta vaikuttaa siltä, että ominaisuus on vielä keskeneräinen, mikä lienee syynä sille, ettei Apple maininnut asiasta mitään uutta iOS:ää esitellessään.

  [​IMG]

  Saattaa olla, että tumma teema viimeistellään julkaisukuntoon vielä ennen iOS 10:n syksyllä tapahtuvaa virallista julkaisua, tai se voi tulla myös myöhemmin iOS 10:n myöhäisemmän version mukana. Esimerkiksi näytön värilämpötilaa muuttava Night Shift -tila esiteltiin iOS:n versiossa 9.3.

  Tumma teema ei toki ole aivan ennenkuulumaton iOS:ssä, sillä esimerkiksi iBooks-lukusovellus osaa jo nykyisellään automaattisesti muuttaa ulkoasunsa tummanpuhuvaksi ilta-aikaan ja pimeässä ympäristössä käytettäessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju