Tulossa todellinen Nokia-huippupuhelin? Viikonloppuna saatettiin vihjaista tulevasta uutuudesta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216
Nokia (tai paremminkin Nokia-puhelimia myyvä HMD Global) saattoi viikonlopun aikana jo vahvistaa tulossa olevan Qualcommin uudella Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä varustettu laite. Kiinankielisestä kysymys-vastaus-sessiosta kertoo muun muassa Nokiapoweruser.

Snapdragon 835 on parasta mitä Qualcommilla on nyt älypuhelimiin, ja se tuleekin löytymään vuoden alkupuoliskolla lukuisista uusista Android-huippupuhelimista. Sen löytyminen puhelimesta kertoo käytännössä myös muiden ominaisuuksien olevan huippuluokkaa.

Kiinasta englantiin käännetyssä vastauksessa Nokia-tilillä näytetään todettavan, että Snapdragon 835 on vasta julkaistu ja tämän takia valmistautumiseen pitäisi antaa aikaa. Kun on sen aika, tullaan jotakin julkistamaan. Koska kyse on karkeasta käännöksestä ja vain ystävällisestä vastauksesta kysymykseen, ei tästä kuitenkaan kannata vielä liiemmin innostua.

Snapdragon 835:n sisältävä Nokia-huippupuhelin voi kuitenkin olla tulossa. Vuonna 2017 hyväksyttäviä vaihtoehtoja moderniin huippupuhelimeen Qualcommilta ovat uusi Snapdragon 835 sekä pettymyksen puolelle jo jäävä edellisen polven Snapdragon 821. Lisäksi HMD Globalilta odotetaan epäilemättä Kiinassa julkistettua Nokia 6:ta vahvemmin teknisesti varustettuja puhelimia.

Huhuissa on jo myös pyörinyt ”Nokia P1”, joka olisi juuri Snapdragon 835:llä päivitetty versio Sharp Aquos xx3:sta. HMD Globalin yhteistyökumppani Foxconn omistaa myös Sharpin, ja monien Nokia-puhelinten odotetaankin olevan samoja laitteita kuin Sharpit.

Kiinalaiskysymyksissä tiedusteltiin Snapdragon 835:n ohella Windows-laitteiden tulosta. Tämänkin osalta vastaus kehotti vain seuraamaan asioita tulevaisuudessa. Jos jotakin, niin Windows-laitteita tuskin kuitenkaan kannattaa aivan heti HMD Globalilta odottaa. Se on kertonut selkeästi tuovansa markkinoille Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja Nokia-älypuhelimia ja -tabletteja.

Ehkä myös tässä tapauksessa kyse oli myös ystävällisestä vastauksesta kysymykseen, kun todellista tietoa tulevasta ei ole.Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom