Tulossa pian Kodak-tabletteja – legendaarisesta kamerabrändistä puristetaan kaikki irti

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Kodak logo.


Pian markkinoille tulee myös Kodak-tabletteja. Kodakin brändi on lisensoitu nyt myös ranskalaiselle Archosille, joka tulee käyttämään sitä tablettilaitteidensa myynnin vauhdittamiseen.

Takavuosien legendaarinen kamera- ja filmivalmistaja Kodak on nähty jo aiemmin älypuhelimissa. Ensimmäinen Kodak IM5 -älypuhelin pari vuotta sitten oli tylsä uutuus, tuoreessa Kodak Ektrassa on jo enemmän yritystä.

Mitään varsinaista tekemistä Kodakilla itsellään ei tulevien tablettilaitteidenkaan kanssa ole – kuten ei myöskään älypuhelinten. Kodak Ektrassa kamera näyttää suurelta ja erikoiselta, mutta ei ole kovin kummoinen. Arviot puhelimelle ovat olleet tylyjä: yhdessä arvostelussa laitteen huonoimmaksi ominaisuudeksi tuomittiin ironisesti juuri kamera.

Archos tulee tuomaan Kodak-tabletit myyntiin Euroopan markkinoilla. Toistaiseksi tableteista tiedetään vasta niiden tulevan 8 megapikselin takakameralla, 3G-yhteydellä sekä sovelluksilla, jotka on suunniteltu ”tarjoamaan kuva- ja videoharrastajille luovia vaihtoehtoja”.

Kodak-tablettien pitäisi tulla kauppoihin jo kesään 2017 mennessä.

Älypuhelimissa Kodak-brändi on lisensoitu Bullitt Groupille, joka vastaa myös CAT-puhelimista.


Kodak Ektra -älypuhelimessa huomio kiinnittyy kameraan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom