Mobiili.fi Tulossa myös keraamisena – Xiaomi Mi 5s ja Mi 5s Plussalle vahvistus: vuotokuva ja...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xiaomin julkaisema ennakkokuva kertoo keraamisen mustan version olevan tulossa.


  Kiinalainen maailman suurimpiin älypuhelinvalmistajiin lukeutuva Xiaomi tulee julkistamaan uudet huippupuhelimensa ensi viikolla 27. syyskuuta. Luvassa pitäisi olla Mi 5s sekä sen isoveli, Mi 5s Plus.

  Xiaomi on jatkanut tulevien älypuhelintensa ennakkokampanjaa jälleen uudella paljastuksella. Tällä kertaa tuorein kuva vihjaa tulossa olevan myös mustan keraamikuorisen malliversion. Xiaomi on jo aiemmin julkaissut Mi 5 Prosta keraamisen version.

  Lisäksi aiemmat Xiaomin paljastukset ovat viitanneet tulevien puhelimen ennätysmäiseen suorituskykyyn AnTuTu-testissä Qualcommin viimeisimmän Snapdragon 821:n voimin sekä kaksoiskameraan.

  Uutuutena Xiaomi Mi 5s tulee myös sisältämään uudenlaisen näyttölasin alta löytyvän sormenjälkitunnistimen, joskin edelleen ilmeisesti viimeisimpien tietojen mukaan näytön alapuolella eikä osana sitä. Qualcommin uutta ultraääniteknologiaa hyödyntävä tunnistin mahdollistaa sormen tunnistamisen myös märkänä sekä likaisena.

  Xiaomin perustajat, Lei Jun ja Lin Bin, ovat myös jakaneet Weibo-palvelussa päivityksiä vahvistaen nimet uusista Mi 5s:stä sekä suuremmasta Mi 5s Plussasta.

  [​IMG]
  Xiaomin perustajan Lei Junin Mi 5s:llä ottama ja jakama kuva.


  Aiemmat huhut Mi 5s:n takakamerasta ovat eronneet. Jossain vaiheessa odotettiin vain yhtä 16 megapikselin kameraa, mutta osa vuotokuvista ja Xiaomin ennakkopaljastus kertovat kaksoiskamerasta puhelimen takana. Yksi mahdollisuus toki on, että Xiaomi toimii iPhone 7:n tavoin, ja Mi 5s:ssä olisi näin yksi kamera ja Mi 5s Plussassa kaksoiskamera.

  Mi 5s:n pitäisi sisältää huhujen mukaan 5,15 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä ja Mi 5s Plussan 5,7 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä. Lisäksi molempien huippuversiot tarjoavat 6 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua tallennusmuistia.

  [​IMG]
  Tuorein vuotokuva Xiaomi Mi 5s:stä sisältää näytön alapuolella kolme pistettä. Näyttölasin alapuolella pitäisi olla sormenjälkitunnistin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju