Tulossa LG KM900, tietoja tarvisin

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja op76, 30/10/09.

 1. op76

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/09
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung S4 Active
  Tilasin juuri Saunalahdelta kyseisen luurin ja mobiililaajakaistan. Nyt tarvisin hieman jelppiä, että miten saan puhelimesta kaiken irti. Ilmeisesti ihan ensimmäinen toimenpide olisi päivittää puhelimen softa viimeisimpään, mutta miten ja mistä? Onko vielä jotain muita ohjelmistoja, jotka parantavat puhelimen käyttöä (esimerkiksi mediaplayeria)?

  Toinen asia, mikä nyt alkoi epäilyttää on, että onnistuuko tuolla nyt sittenkään ihan tavallinen nettisurffaus? Ominaisuuksissa oli jotain mainintaa WAP 2.0:sta, ja jotain ihmeellisen hitaita nopeustietoja. Olin tilatessani siinä uskossa, että puhelimen pitäisi yltää aina 7.2 megaan asti?

  Sitten on vielä tämä GPS. Eli tarviiko tuo vielä jonkin erillisen motukan, että pystyy navigoimaan, ja onko olemassa oikeasti ilmaista, ja kohtuu hyvin toimivaa ohjelmistoa?

  Kiitos jo etukäteen avuliaille. Älkääkä nyt vaan alkako joukolla haukkumaan tuota puhelinta...sen on pakko olla hyvä seuraavat 2 vuotta :)

  Edit: Miten muuten noiden videoformaattien kanssa toimitaan? Eli millä saan elokuvan siihen muotoon, että voin sen puhelimesta katsoa, ja sitten päinvastoin, millä muutan puhelimella kuvan videon aviksi?

  Edit2: Voi paska, tuli väärälle osastolle...Josko joku mode voisi siirtää tämän matkapuhelimiin tai sinne softapuolelle :(
   
 2. op76

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/10/09
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung S4 Active
  Vastaanpa nyt sitten itse, ku ilmeisesti olen ymmärtänyt asiat alunperin oikein, eli on oikea netti, ja tukee nopeaa yhteyttäkin...selain on ilmeisesti hanurista, mutta sen kait voi korvata tuolla opera minillä (onko parempaa vaihtoehtoa)?

  GPS toimii myös ilman mitään lisälaitteita, jos asennan vaikka nav4all ohjelman, eikä se taida olla vielä vähään aikaan maksullinenkaan? Sitten oli vielä joku amaze, jota saa vissiin kokeilla kuukauden ilmeiseksi.

  Ja videoita pystyi ilmeisesti muuttamaan sopivaan muotoon jollain mukana tulevalla softalla.

  Vielä saa antaa ehdotuksia puhelimen käytettävyyden parantamiseksi...ja jos tosiaan joku siirtäisi tämän vaikka sinne LG:n osioon.
   

Jaa tämä viestiketju