Mobiili.fi Tuli joulukuussa myyntiin 699 eurolla, nyt alessa vain 299 euroa – Lumia 950 XL:n arvo...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 950 XL.


  Microsoftin Lumia 950 XL:n hinta on jälleen laskenut tuoreimmassa tarjouksessa sadalla eurolla.

  Lumia 950 XL:n hinta Gigantissa on nyt enää vain 299 euroa. Puhelin on nyt saman hintainen kuin pikkuveljensä Lumia 950, jonka hinnanromahduksesta kerroimme kesäkuun alussa.

  Lumia 950 -mallien rajut hinnanlaskut Microsoftin päättämän älypuhelimista vetäytymisen syövereissä ovat romahduttaneet poikkeuksellisen nopeasti myös puhelimen alkuvaiheessa korkealla hinnalla ostaneiden puhelinten hinnan nyt käytettynä myytäessä. Lumia 950:stä tai Lumia 950 XL:stä ei käytettynä paljoa yli paria sataa enää saa. Näin verrattuna esimerkiksi lukuisten Android-puhelinten tai Applen iPhonen hankintaan viime loppuvuonna, on Lumia-omistajia kohdannut satojen eurojen taloudellisen riskin toteutuminen.

  Ainakaan toistaiseksi muut jälleenmyyjät kuin Gigantti eivät Hinta.fin hintavertailun mukaan ole Lumia 950 XL:n hinnanlaskun vastanneet.

  Hinta.fi  Lumia 950 XL:n alesta Gigantista ensimmäisenä kertoi MobiiliBlogi.

  Lumia 950 XL:ssä on 5,7 tuuman näyttö, 20 megapikselin kamera, Qualcommin Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri ja muun muassa iirisskanneri sekä tuki Microsoftin Continuum-ominaisuudelle, joka mahdollistaa käytön suuremman näytön kanssa pöytätietokonemaisesti.

  Lumia 950 ja Lumia 950 XL jäivät näillä näkymin viimeiksi Lumia-huippumalleiksi. Microsoftilta odotetaan edelleen yrityksille suunnattua puhelinta, joka saanee jonkin muun kuin Lumian nimekseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju