Mobiili.fi Tulevista Nexus-puhelimista vuoti uusia tietoja – tätä on luvassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Väitetty Huawein Nexus-puhelin


  Google esittelee luultavasti uudet Nexus-älypuhelimet yhdessä tulevan Android M:n kanssa. Tällä kertaa puhelimia valmistaa kaksi eri yhtiötä. Huawei huolehtii suuremman, 5,7-tuumaisen Nexuksen ja LG pienemmän, 5,2-tuumaisen Nexuksen valmistamisesta. Tänään @onleaks on Twitter-tilillään vuotanut uusia tietoja Nexus-puhelimista.

  OnLeaksin mukaan suuremman Nexuksen fyysiset mitat ovat 159,7 x 78,3 x 6,6-8,5 millimetriä. Se on siis samassa kokoluokassa Galaxy Note 4:n kanssa – joskin se on noin kuusi millimetriä pidempi. Fyysisten mittojen perusteella laitteen takakuori on Nexus 6:n tavoin kaareva. OnLeaksin mukaan puhelimen materiaalina olisi käytetty metallia.

  LG:n valmistaman Nexuksen fyysiset mitat olisivat taasen 146,9 x 72,9 x 8-9,8 millimetriä. Näin ollen se ei olisi 5,2-tuumaiseksi laitteeksi mistään pienimmästä päästä. Pienemmänkin Nexuksen materiaali olisi luultavasti metalli.

  Molemmissa puhelimissa olisi eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet, uudenlainen USB Type C -portti ja takapuolella sijaitseva sormenjälkitunnistin. Lisää tulevista Nexus-puhelimista voit lukea aiemmista jutuistamme.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju