1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Tulevien iPhonien hinnat selvisivät

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Väitetty iPhone 6s uudessa värisävyssä


  Apple julkistaa pian uudet iPhonet ja huhut käyvät niiden ympärillä tällä hetkellä todella kuumina. Aiemmin tänään uutisoimme, että iPhonien tallennustilavaihtoehdot pysyvät luultavimmin viime vuodesta muuttumattomina ja nyt Hollannista kantautuvien tietojen mukaan puhelimien hintatiedotkin ovat selvillä.

  iPhone 6s ja iPhone 6s Plus tulevat saataville 16, 64 ja 128 gigatavun versioina. Alla eri iPhone-versioiden hinnat listattuna:

  iPhone 6s

  • 16 gigatavun versio: 699 euroa
  • 64 gigatavun versio: 799 euroa
  • 128 gigatavun versio: 899 euroa

  iPhone 6s Plus

  • 16 gigatavun versio: 799 euroa
  • 32 gigatavun versio: 899 euroa
  • 128 gigatavun versio: 999 euroa

  Hinnat pysyisivät, tallennutilavaihtoehtojen lisäksi, muuttumattomina. Hollantilaisen verkkosivuston mukaan iPhonet tulevat myyntiin Hollannissa 25. päivä syyskuuta. Se on viikkoa myöhemmin kuin suuremmissa Euroopan maissa – kuten Saksassa ja Ranskassa. On todennäköistä, että Suomi kuuluu Hollannin kanssa tähän toiseen aaltoon.

  Verkkosivusto listaa ainoastaan kolme värivaihtoehtoa: tummanharmaa, hopea ja kulta. Huhuissa on kuitenkin pyörinyt jo pitkään uusi värivaihtoehto, joka olisi ruusunkultainen. Se olisi luonnollinen lisäys, sillä Applella on Apple Watch -älykellostaan kallis, ruusunkultainen versio. Aika kuitenkin näyttää, millaiset iPhonet näemme tänä vuonna.

  Lisää iPhone-huhuja voit lukea aiemmista jutuistamme.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju