Mobiili.fi Tulevat Lumiat vuotokuvissa – kaivattu ominaisuus saapumassa Windows-puhelimiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 950 XL:n vuotokuvasta paljastuu ainakin jonkinlainen ilmoitusvalo


  Microsoft valmistelee kuumeisesti tulevaa julkistustilaisuuttaan. Tulevien Lumioiden vuotokuvat ovat eläneet hiljaiseloa tähän päivään asti. Brad Sams julkaisi Twitterissä vuotokuvan Lumia 950 XL:stä, joka kulkee koodinimellä Cityman. Tähän twiittiin tuttu vuotaja Evan Blass vastasi julkaisemalla renderöityjä kuvia sekä Lumia 950 XL:stä että Lumia 950:sta, joka kulkee koodinimellä Talkman.

  Kuvat paljastavat hyvin laitteiden ulkonäön ja designin. Ne tunnistaa edelleen helposti Lumioiksi ja ainakin Lumia 950 XL näyttäisi saavan syaanin värivaihtoehdon. Brad Samsin vuotama kuva paljastaa yhden kaivatun ominaisuuden: ilmoitusvalon. Aiemmin Windows-puhelimissa on ollut vain lataukseen liittyneitä ilmoitusvaloja. Täyttä varmuutta ilmoitusvalosta ei ole, koska vuotokuvassa puhelin on liitettynä USB:hen, joten laite latautuu ja ilmoitusvalo voi olla vastaava kuin aiemmissa Windows-puhelimissa.

  Vuotokuvista varmistuu myös kolmois-LED-kuvausvalo, joka on pyörinyt huhuissa jo pitkään. PureView-kameroiden tarkkuudesta ei kuitenkaan tullut vielä varmuutta, mutta megapikselimäärä pyörii 20 nurkilla. Yksi mielenkiintoinen asia Lumia 950 XL:ssä on sen fyysisten näppäinten asettelu, joka eroaa Lumia 950:n näppäimien asettelusta.

  Lisää tulevien Lumioiden huhuista voit lukea lukuisista aiemmista jutuistamme.


  .@bdsams I see your Cityman, and raise you a Talkman (top to bottom) pic.twitter.com/u9rACR4CeX

  — Evan Blass (@evleaks) 27. elokuuta 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju