Mobiili.fi Tulevasta Windows 10 -puhelimesta lisätietoa – Lumiat eivät ole jäämässä viimeisiksi...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vaikka uusia Lumia-malleja ei näillä näkymin ole tulossa, osoittaa Windows 10 Mobile silti pieniä elon merkkejä Aasiassa. Japanista lähtöisin oleva NuAns on esitellyt hiljattain uuden Neo-puhelimensa, joka erottuu joukosta omaperäisellä muotoilullaan ja PC-käytön mahdollistavalla Continuum-toiminnolla. Nyt puhelimesta on saatu reilusti uutta materiaalia NuAnsin kotisivuille.

  Teknisten tietojen osalta Neo kuuluu älypuhelinten keskikastiin, sisältäen viiden tuuman 1280×720 resoluutiolla toimivan näytön ja Snapdragon 617 -suorittimen. RAM-muistia puhelimesta löytyy kaksi gigatavua ja tallennusmuistia 16 gigatavua. Tarvittaessa tallennusmuistin määrää voi lisätä myös erikseen ostettavalla muistikortilla.

  Muista älypuhelimista Neo erottuu tavallista paremmalla akkukestollaan ja valmistajan mukaan 3350 mAh:n akku kestääkin tavallisessa käytössä noin kaksi vuorokautta. Lisäksi puhelimesta löytyy Qucik Charge 2.0 -tuki, jonka ansiosta akku latautuu tunnissa noin 80 prosenttia.

  Erikoisen muotoilun ja tavallista paremman akkukeston lisäksi Neo ei erityisesti yllätä tekniikallaan. Puhelimesta löytyy nykystandardeja mukaillen USB Type-C -liitin sekä tuki NFC:lle ja Bluetooth 4.1:lle. Takakamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä ja etukamerassa megapikseleitä on viisi.

  Tarkemmin NuAnsin uuteen Neo-malliin voi tutustua yhtiön omilta sivuilta, jonne on hiljattain ilmestynyt muun muassa uusia esittelyvideoita. Tällä hetkellä puhelin on ostettavissa Japanista reilun 360 euron hintaan.

  [​IMG]

  [​IMG]
  Aiemmassa uutisessa julkaistuja kuvia NuAns Neosta ja vaihdettavista Twotone-kuorista.


  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju