Mobiili.fi Tulevassa Samsung Galaxy S8:ssa huhun mukaan 4K-näyttö ja kaksoiskamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin ensi kevään huippumalli Galaxy S8:n julkaisuun on vielä reilusti aikaa, mutta muutamia huhuja laitteesta on jo lähtenyt liikkeelle. Nyt tuoreen huhun mukaan laite on saamassa kaksoiskameran sekä 4K UHD -näytön.

  WCCF Tech -sivusto kertoo, kuinka kiinalaislähteiden mukaan Galaxy S8:aan tulisi Samsungin itsensä kehittämä kaksoiskamera. Jonkinlainen kaksoiskamera Samsungin huippupuhelimessa lienee lähinnä vain ajan kysymys, sillä aiemmin on jo huhuttu, että vielä tänä kesänä julkaistava seuraava Galaxy Note -mallikin voisi kaksoiskameran saada.

  Kaksoiskamerat näyttäisivät olevan yleisempikin kehityssuunta älypuhelimissa, sillä muiden muassa Huawei ja LG ovat jo varustaneet huippumallejaan erilaisilla kaksoiskameraratkaisuilla. Samoin ensi syksyn iPhone 7:ään tai 7 Plussaan on kaksoiskameraa huhuttu, joskin kyseistä huhua on välillä myös tyrmätty. Viimeisimmät vuotokuvat kuitenkin väittävät, että myös Apple todella olisi kaksoiskameraan päätymässä.

  Toinen kiinalaislähteiden mainitsema ominaisuus tulevassa Galaxy S8 -mallissa on Ultra HD -tarkkuuden eli 3840 x 2160 pikselin näyttö. Vastaavaa huhua on kuultu aiemminkin, ja erityisen tarkka näyttö pääsisi kunnolla oikeuksiinsa virtuaalitodellisuuskäytössä, kun puhelimen näyttöä kiikaroidaan VR-lasien läpi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju