Mobiili.fi Tulevassa OnePlus 3:ssa 5,5 tuuman FHD-näyttö, Snapdragon 820 ja NFC

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Metallikuorinen OnePlus 3 vuotaneessa tuotekuvassa.


  Aiemmin ahkerana mobiililaitteiden tietovuotajana tunnettu ja sittemmin VentureBeatin toimittajaksi siirtynyt Evan Blass on Twitterissä paljastanut teknisiä yksityiskohtia tulevasta OnePlus 3 -puhelimesta.

  Perusominaisuudet eivät juuri yllätä, mutta ainakin yksi iloinen yllätys OnePlus-faneille on luvassa. Blassin mukaan OnePlus 3 käyttää edeltäjiensä tavoin 5,5-tuumaista Full HD -tarkkuuden näyttöä, eli sillä saralla ei yllätyksiä ole tulossa. Järjestelmäpiirinä on Qualcommin tämän hetken tehokkain malli, eli Snapdragon 820, mikä myös on luonnollista jatkumoa kahdelle aiemmalle OnePlus-huippumallille, ja takakameran tarkkuus on 16 megapikseliä. Blassin mukaan OnePlus 3 sisältää myös NFC-piirin, jota edeltäjästä eli OnePlus 2:sta ei löytynyt.

  Tallennustilan määräksi OnePlus 3:ssa Blass mainitsee 64 gigatavua. OnePlus 2 tuli aikoinaan myyntiin sekä 16 että 64 gigatavun tallennustilavaihtoehdoilla, mutta pienempi pudotettiin sittemmin pois Euroopan valikoimista. Tiedossa ei ole, onko OnePlus 3:sta tulossa Aasian markkinoille 16 gigatavun versiota, mutta hyvin todennäköisesti ainakin Eurooppaan myydään vain Blassin mainitsemaa 64 gigatavun mallia.

  [​IMG]

  Blass julkaisi Twitter-viestissään myös kuvakaappauksen OnePlus 3:n näytöltä. Siinä laitteen käyttöjärjestelmäksi kerrotaan valmistajan oma OxygenOS 3.1.0, joka pohjautuu Googlen Android N:n esiversioon. Vielä ei ole tiedossa, julkaistaanko OnePlus 3 jo valmiiksi Android N:llä. On kuitenkin mahdollista, ettei Android N:n virallista versiota ehditä julkaista ajoissa, joten kyseinen käyttöjärjestelmä saattaa hyvinkin tulla OnePlus 3:lle myöhemmin päivityksenä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju