Mobiili.fi Tuleva Samsung Gear S3 suunnattu aktiivisille ihmisille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Varhaisia vuotokuvia mahdollisista Gear S3 -materiaaleista.


  Samsungin seuraavan älykellon esittely on melko tarkalleen kuukauden päässä, ja laitteesta alkaa tihkua jo tarkempia tietoja. SamMobilen tuoreimman raportin mukaan kello on hyvin vahvasti suunnattu aktiivisille liikkujille.

  Jo ennestään oli tiedossa, että tuleva Gear S3 jatkaa edeltäjänsä, Gear S2:n, jalanjäljissä käyttöliittymänsä osalta. Gear S3 on varustettu pyöreällä kellotaululla ja käyttöjärjestelmänä on Samsungin useimmissa aiemmissakin älykelloissaan käyttämä Tizen.

  SamMobilen mukaan Gear S3 on varustettu niin ilmanpainemittarilla, sisäänrakennetulla GPS:llä kuin korkeusmittarillakin. Korkeusmittari mittaa jatkuvasti korkeutta ja voi kertoa käyttäjälle tämän korkeuden eri aikoina. Ilmanpainemittari taas auttaa käyttäjää paitsi korkeuden määrittelyssä, myös säätilan muutosten ennustamisessa. Kello esimerkiksi ilmoittaa käyttäjälle nopeasta ilmanpaineen laskemisesta. GPS taas mittaa käyttäjän nopeutta ja kertoo tämän sijainnin ilman, että kello tarvitsisi sijaintitietoja siihen yhdistetyltä puhelimelta.

  Useat anturit ja ominaisuudet viittaavat siihen, että Gear S3 on suunnattu varsin monipuolisesti eri lajien harrastajille. Pelkkien lenkkeilytietojen lisäksi korkeus- ja ilmanpainetiedot voivat olla arvokkaita esimerkiksi kiipeilijöille, surffaajille ja laskuvarjohyppääjille.

  Gear S3:n esittelyn odotetaan tapahtuvan Berliinin IFA-messujen yhteydessä syyskuun alussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju